Kemény erőpróba vár a PMFC-re

FRISSÍTVE: A mára tervezett PMFC – Szekszárdi UFC felkészülési mérkőzés az időjárás miatt elmarad!
péntek

Szerdán a Tolnai megyei I. osztály bajnokának vendégeként lejátszotta első nyári edzőmérkőzését a harmadosztályú pontvadászatra készülő PMFC. Márton Gábor vezette együttesünk 2-1-es győzelmet aratott a Bonyhádi VLC otthonában. Részletek itt.

Ezzel azonban még nem ért véget a heti megmérettetések sora, hiszen július 16-án, szombaton 11:00 órakor a piros-feketék hazai környezetben, a PMFC Stadionban fogadják a Varga Balázs vezette NB III-as Szekszárdi UFC csapatát. Ez a találkozó tehát többek között arra is jó lesz, hogy belekóstoljunk a ránk váró bajnoki osztály színvonalába.

Szombati vendégeink az előző szezonban éppen, hogy bent maradtak a Közép-csoportban. A rosszul sikerült idényt a tabella utolsó előtti, 16. helyén zárták. A tolnaiak irányítását azóta a Komlón sikeresen tevékenykedő Varga Balázs vette át, aki korábban a Stadion utcában is megfordult utánpótlás edzőként. Ezzel egyidejűleg a sárga-feketék kerete jelentősen átalakult, hivatalosan eddig 8 új játékost igazoltak.

A szekszárdiak emellett már két edzőmeccsen is túl vannak. Első fellépésükön a második vonalban szereplő BFC Siófoktól kaptak ki hazai pályán 3-1-re, második edzőmeccsükön azonban már győzelmet értek el. Nem kis meglepetésre, szintén saját környezetükben 2-0-lal küldték haza a Kaposvári Rákóczi BFLA alakulatát.

A most szombati egymás elleni ütközet ingyenes lesz, szurkolóinkat a PMFC Stadion északi, Szigeti út felőli lelátójára várjuk. Kapunyitás fél órával a meccs előtt, büfé üzemel majd a helyszínen. A PMFC – Szekszárdi UFC felkészülési mérkőzésről honlapunk ezúttal is élő, online közvetítésben számol be. Mellette érdemes lesz figyelni a PMFC Facebook, Twitter és Instagram-csatornáját is.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram