Megvan az első három igazolás

Havasi Dániel, Koller Krisztián és Fellai József komoly erősítést jelenthetnek az NB III-ra készülő PMFC-nek.
július 14.

Klubunk szerda délelőtt sajtótájékoztató keretén belül mutatta be új igazolásit, igaz, a három érkezőből csak ketten tudtak megjelenni az eseményen. A hiányzó az NB I-es rutinnal is rendelkező Fellai József volt, aki betegség miatt maradt távol.

Fellai József egyébként nem lehet teljesen ismeretlen a helyi futballbarátok számára, hiszen azon kívül, hogy 1989. június 24-én Pécsett született, ellenfélként már sokszor megfordult a PMFC Stadionban. A hátvéd a Kozármisleny mellett játszott Komlón, Barcson, Kaposvölgyén és a korábban élvonalbeli Pápán is.

Igazán nagyot Kozármislenyben alakított, hiszen kisebb megszakításokkal ugyan, de kilenc szezonon keresztül szolgálta a kék-fehér együttest. Magabiztos védőmunkája és kiváló fejjátéka ismert, s mivel Márton Gábor vezetőedző már dolgozott vele, a PMFC biztosan nem zsákbamacskát igazolt személyében.

A nagy visszatérőnk Koller Krisztián, aki a ZTE-től érkezett haza Mecsekaljára. Pécsett korábban nagy közönségkedvencnek számított, nem is alaptalanul. A 33 éves középpályás pályafutását Barcson kezdte 2005-ben, majd kipróbálta a légiós életet a német FC Bensheim-nél, 2009-ben pedig a Kaposvölgye együttesébe került.

2011-ben az NB II-es Kozármisleny igazolta le, szezon végén rögtön ezüstérmet is ünnepelhettek. 2013-ban pedig az NB I-es PMFC gárdájához szerződött. Itt újra Márton Gábor kezei alatt találta meg igazán számításait, hiszen korábbi első ligás gárdánkban meghatározó szerepet töltött be. Hamar vezéregyéniséggé vált a pályán és azon kívül is.

Piros-feketében a legmagasabb osztályban harmincegy bajnokin tizenhárom gólt szerzett. Legutóbb Nyíregyházán, illetve Zalaegerszegen szerepelt. Kollerrel kapcsolatban fontos kiemelni, hogy személyében egy mindig győzni akaró futballistát ismerhettünk meg.

A támadószekció megerősítése érdekében érkezett labdarúgócsapatunkhoz Havasi Dániel, mohácsi és pécsi nevelésű csatár. A 21 esztendős játékos a PMFC utánpótlásában pallérozódott, aztán a Puskás Ferenc, majd a Sándor Károly akadémiákon folytatta pályafutását. Ezt követően a Videotonnál kötött ki, onnan érkezett most Márton Gábor vezette együttesünkhöz. Nagyon jó felépítésű, gólérzékeny támadó, akire hosszútávon is építeni lehet.

Székesfehérváron négy évig szerepelt, ebből két esztendőt az utánpótlásban, majd kettőt az NB III-as csapatnál töltött. Az első harmadosztályú szezonjában gólkirály lett, s ennek köszönhetően tavaly nyáron elvitték az NB I-es csapat ausztriai edzőtáborába is, ám később mégis kölcsönadták az NB II-es Dunaújvárosnak, ahol hét meccset játszott és két gólt lőtt. Tavasszal visszakerült a Videoton második csapatához, onnan érkezett most Pécsre.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram