Főpróba: erős szerb csapat jön

Szombaton utolsó felkészülési mérkőzésén lép pályára a PMFC az NB III-as bajnokság rajtja előtt.
péntek

Bizonyára sokan várják már a pillanatot, hogy kezdetét vegye a bajnokság. Igaz, az NB III Közép-csoportjának nyitányán a Márton Gábor vezette piros-feketék jövő hétvégén idegenben kezdenek a Dunaharaszti MTK vendégeként, addig azonban hátra van még a pécsiek számára a felkészülés főpróbája, amit hazai pályán vívunk meg.

Ötödik, egyben utolsó edzőmeccsünkön a szerb harmadosztályú FC Bačka 1901 alakulatát fogadjuk július 30-án, szombaton kora esti, 18:00 órás kezdéssel a PMFC Stadionban. A szabadkai piros-fehérek elleni előkészületi összecsapással kapcsolatban nemrég Márton Gábor vezetőedző elmondta, nem feltétlenül a sokgólos győzelem a cél, de szeretnék a szurkolókat ismét megörvendeztetni.

Erre egyébként minden esély megvan, hiszen a mecsekaljaiak mérlege ez idáig négyből négy győzelem. A Bonyhádot idegenben 2-1-re, a Szentlőrincet itthon 6-0-ra verték, míg Visnjevacban 3-1-re, legutóbb Pozegaban pedig 6-2-re győzött a PMFC. A mutatott játék felettébb meggyőző volt, így hát jó előjelekkel várhatjuk a szombati főpróbát.

Az erős szerb gárda elleni hazai előkészületi ütközet ingyenes lesz, szurkolóinkat a stadion északi, Szigeti út felőli lelátójára várjuk. Kapunyitás fél órával a meccs előtt, 17:30-tól, ahol büfé is üzemel majd. A PMFC – FK Bačka 1901 felkészülési mérkőzésről honlapunkon élő, online közvetítésben számolunk be. Emellett érdemes lesz figyelni a PMFC Facebook, Twitter és Instagram-csatornáját is, ám aki teheti, nézze meg inkább a helyszínen labdarúgócsapatunkat.

Hajrá, Pécs!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram