Két pécsi is bizonyíthat Telkiben

U-034

A Magyar Labdarúgó Szövetség által idén márciusban elindított megyei tehetségfejlesztő program legügyesebb, 2002-es születésű labdarúgói jelenleg is Telkiben edzőtáboroznak. A leendő U15-ös válogatott négy napos összetartására a PMFC-ből Bischoff Marcell és Siklér Zsombor kapott meghívót, akik egészen szerdáig bizonyíthatnak.

– Mindkét játékos nagyon jó fizikai adottságokkal rendelkezik, amellett, hogy kiemelkedően akaratosak és alázatosak a labdarúgás iránt. Úgy gondolom, még sokra vihetik. Bischoff Marci óriási előnye, hogy ballábas, ráadásul elől több poszton is bevethető. Siklér Zsombi pedig egy határozott védő, ám még mindkettőjüknek sokat kell fejlődnie – mondta a srácokról Szabados József, a tehetségközpont szakmai felügyelője, illetve a PMFC szekcióvezetője és utánpótlásedzője..

Mint ismert, a tehetségközpontokat Bernd Storck sportigazgató vezetésével alakították ki az év első felében. A projekt célja, hogy a korosztály legtehetségesebb hazai labdarúgói egységes, minőségi képzést kapjanak, és 15 éves korukra a megfelelő technikai, taktikai, fizikai készségek birtokában álljanak az első szövetségi szinten működő utánpótlás-válogatott, az U15-ös együttes rendelkezésére.

OLVASTA MÁR?

14102448_1161495713871341_8522980946775734517_n

PMFC – Szigetszentmiklós (1-2) – VIDEÓ

Tekintse meg a Pannon TV által készített összefoglalót szezonbeli második hazai bajnoki mérkőzésükről. Márton Gábor, a PMFC vezetőedzője szerint csapatunk adott egy félidőnyi előnyt a ...