A küzdőszellem bizalomra ad okot

Márton Gábor szeretné, ha a PMFC hamarabb eldöntené a mérkőzéseket.

Az NB III Közép-csoportjának 2. fordulójában a PMFC Havasi Dániel góljával 1-0-ra legyőzte a valamivel több mint negyed órát emberelőnyben futballozó Hódmezővásárhelyi FC-t, így a piros-feketék továbbra is hibátlan mérleggel rendelkeznek. A három pont itthon tartása ellenére Márton Gábor nem volt elégedett, vezetőedzőnknek elsősorban az első félidei játékkal volt problémája.

– Körülményesen játszottunk az első félidőben – így Márton Gábor. – Nem tudom az okát, hogy miért nem voltunk élesek. Egyszerűen nem ismertem rá a csapatra, aztán a szünetben változtattam egy helyen az összeállításban és kicsit másképp próbáltunk játszani. Ekkor valami megváltozott – folytatta. – A vezetés megszerzését követően ismét eldönthettük volna a mérkőzést, de nem sikerült. Ezeket a hibákat szeretnénk mihamarabb kiküszöbölni. A küzdőszellem és az egységesség azonban bizalomra ad okot. A pályán nyújtott teljesítmény pedig remélem egyre jobb lesz. Szoknunk kell még ezt az erősebb osztályt, de úgy gondolom, szép eredményeket érhetünk el – tette hozzá Márton Gábor.

A Hódmezővásárhelyi FC trénere, Major László csapata vesztét a rossz helyzetkihasználásban látta, illetve abban, hogy hiába készültek Kónya Dávid semlegesítésére, végül nem tudták tartani a tempót jobbszélsőnkkel.

– Véleményem szerint NB III-as szinten egy jó iramú mérkőzést játszottunk. Gratulálok a Pécsnek. Kicsit hiányérzetem van, ugyanis a találkozó végén két-három igen komoly helyzeteket hagytunk ki. Bevallom, hiába készültünk a piros-feketék jobbszélsőjére, nem bírtunk vele. Sajnos egy ilyen elfutás után gyorsan megszerezték a vezetést a hazaiak a második félidő elején. A vereség ellenére nem érzem, hogy tragédia lenne, a következő mérkőzésen javítanunk kell – fogadkozott Major László, a Hódmezővásárhelyi FC vezetőedzője.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram