Irány a román határ

Az NB III Közép-csoportjában két fordulót követően már csak két együttes rendelkezik hibátlan mérleggel. A tabellát holtversenyben vezeti a Ferencváros tartalékcsapata és a Márton Gábor vezette PMFC, amely legutóbb hazai pályán aratott 1-0-s győzelmet a Hódmezővásárhelyi FC felett. Igaz, a piros-feketék rosszabb gólkülönbségük miatt hivatalosan a 2. helyre vannak rangsorolva.

Meglepetés, hogy múlt hétvégén egyaránt botlott a feljutásra esélyesnek tartott Budafoki MTE és az SZTK is. Az újbudaiak Lipcsei Péter Fradi II-jétől szenvedtek kétgólos vereséget, míg a Szigetszentmiklóst a Paks II. győzte le 1-0 arányban Jelena Richárd góljával. Soros ellenfelünk, a Méhkerék 3-3-as döntetlent játszott a Békéscsaba II. vendégeként.

Izgalmas és nehéz feladatnak ígérkezik a pécsiek következő bajnoki mérkőzése. A baranyaiak a jelenleg 3. helyezett Méhkeréki SE otthonába látogatnak augusztus 21-én, vasárnap 17:30-kor. Tudni kell, hogy mindkét csapat újoncnak számít a harmadik vonalban, hiszen a PMFC a Baranya megyei, a Bóka Demeter László trenírozta méhkerékiek pedig a Békés megyei I. osztályt nyerték meg és jutottak fel az eggyel magasabb osztályba.

Intő jel lehet, hogy a ránk váró kék-fehérek két fordulót követően hat rúgott gólnál járnak, szemben a Péccsel, amely mindkét eddigi NB III-as találkozóját 1-0-ra nyerte meg. Ugyanakkor nem bevehetetlen a méhkeréki háló, hiszen védelmük már háromszor is kapitulált, Sólyom pedig ugye egyszer sem. Koncentrációval és jó helyzetkihasználással elhozhatjuk az újabb három pontot Magyarország legnagyobb román többségű településéről.


NB III Közép-csoport, 3. forduló
Méhkeréki SE – PMFC
Méhkerék, 2016. augusztus 21., vasárnap, 17:30


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram