U14

Pályán az utánpótlás

Remek hétvégét zártak a PMFC utánpótlás labdarúgócsapatai a bajnokság 2. fordulójában.

U19-es bajnokság, II. osztály, 2. forduló
Békéscsaba Labdarúgó Akadémia – PMFC 1-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Petrovics Tamás (49.)
Edző: Lőrinc Antal

– Nagyon nehéz mérkőzést játszottunk Békéscsabán! Nehezített körülmények között léptünk pályára, amit a játékvezetés is tetézett. Az egész csapat enerváltan játszotta végig a találkozót, amit a hősies küzdelem miatt sikerült döntetlenre menteni – értékelt Lőrinc Antal, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 2. forduló
PMFC – Békéscsaba Labdarúgó Akadémia 3-3 (2-0)
Pécsi gólszerzők: Győrfi Dominik (13.), Aszalós András (21.), Gelencsér Bálint (50.)
Vezetőedző: Jelena Richárd

– Hetven percig lefutballoztuk az ellenfelünket, szép gólokat lőttünk, majd bevallom, hogy elcseréltem magam. Minden játékosnak megadtam a lehetőséget, végül is az utánpótlás nevelés erről szól – értékelt Jelena Richárd, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 2. forduló
PMFC – Békéscsaba Labdarúgó Akadémia 2-0 (1-0)
Pécsi gólszerző: Puhala Krisztián György (30.), Kosaras Patrik András (88.)
Vezetőedző: Lőrincz Sándor

– Mindkét félidőben kontrára próbáltunk játszani, ez sokszor az egyéni labdaérintések miatt nem sikerült. Voltak viszont olyan szép támadásaink, amiből majdnem mindig helyzetet tudtunk kialakítani. Gratulálok a csapatnak – értékelt Lőrincz Sándor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 2. forduló
L-IT SZEAC – PMFC 1-2 (0-1)
Pécsi gólszerzők: Bayer Szabolcs (23.), Balogh Barnabás (43.)
Vezetőedző: Szabó Csaba

– Jól mozgott együtt a csapat, az előrevédekezésünk agresszív volt. Pontrúgásoknál néha bizonytalanok voltunk. A széleken több szép támadást vezettünk előre, illetve mélységi beindulásból többször is kapura vittük a labdát. A kiállítás után megmaradt a tartásunk – értékelt Szabó Csaba, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 2. forduló
L-IT SZEAC – PMFC 0-4 (0-0)
Pécsi gólszerzők: Vogyicska Balázs (45.), Redzic Damir (52., 80.), Fröhlich Csaba (63.)
Vezetőedző: Kósa Sándor

– Egy szervezetten játszó, a saját térfelére visszahúzódó ellenfél ellen rosszul kezdtük a mérkőzést. Enerváltan, kapkodva, rossz felfogásban játszottunk az első félidőben. Ennek ellenére több komoly lehetőségünk volt a gólszerzésre, ellenfelünk viszont egy-két kontrát leszámítva nem tudott veszélyt jelenteni kapunkra. A második félidőben a játék minden elemében ellenfelünk fölé nőttünk, agresszíven, sok labdát szerezve védekeztünk. A megszerzett labdákból pedig ötletes, veszélyes támadásokat vezettünk. Végig nyomás alatt tartottuk ellenfelünket és négy szép gólt szerezve teljesen megérdemelt győzelmet arattunk – értékelt Kósa Sándor, edző.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram