Újabb baranyai skalpot gyűjthetünk

nevtelen

A komlói kirándulás után ismét egy megyei riválissal csapunk össze, szombaton a Szentlőrinc lesz az ellenfelünk az NB III. Közép-csoportjának 8. fordulójában.

Visszatért a győztes ösvényre a PMFC, a diadal értékét pedig növeli, hogy azt Komlón aratták a piros-feketék. Szombaton hazai pályán folytathatják a jó szereplést Kollerék, igaz, hétvégi ellenfelünknek sem kell sokat utaznia a találkozóra.

Soros meccspartnerünk ugyanis a Szentlőrinc SE lesz, akik vasárnap a Békéscsaba II.-t verték 3-2-re és mindössze hárommal gyűjtöttek kevesebb pontot, mint Márton Gábor tanítványai. Eddig megszerzett 10 pontjukkal erős középcsapatnak tűnnek. Ugyanakkor nehezíti a dolgukat, hogy szerdán Magyar Kupa-mérkőzést is játszanak.

A PMFC jelenleg 5. a tabellán, öt ponttal lemaradva a listavezető Szigetszentmiklóstól, illetve a gyengébb gólkülönbsége miatt második Budafoktól. Riválisaink – velünk együtt – a 7. fordulóban mind hozták a győzelmeket, velünk ellentétben azonban most hétvégén mind utazni kényszerülnek.

Ráadásul nem is egyszer, hiszen a Szentlőrinchez hasonlóan valamennyien idegenben lépnek pályára a Magyar Kupában. Ki kell azonban emelnünk, hogy a PMFC-nél – aki az NB I-es Videotonnal mérkőzött – jóval könnyebb sorsolást kaptak.

Ami a 8. fordulót illeti, a Közép-csoport első helyére pályázók programja a következőképpen néz ki: a Budafok (2.) a Mórahalomnál (14.), a Szigetszentmiklós (1.) Hódmezővásárhelyen (7.), a Dunaújváros (4.) pedig Dunaharasztin (15.) vizitál.

Kár azonban egyelőre túlságosan elmélyedni a számolgatásban, a bajnokság ugyanis még nagyon hosszú, ezért a pécsieknek elég saját magukra figyelniük és szorgalmasan gyűjtögetni a pontokat. Erre tehát legközelebb az edzőkeresésben lévő szentlőrinciek ellen lesz lehetőség:

PMFC – Szentlőrinc SE
NB III Közép-csoport, 8. forduló
2016. szeptember 24., szombat 16:00
Pécs, PMFC Stadion

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

21192280_1535780696442839_4070791775269636509_n

Piros-fekete csatával indul a tavasz

Vasárnap 14:30-kor, az NB III Közép-csoport 18. fordulójában a Budapest Honvéd-MFA II. vendégeként kezdi meg tavaszi bajnoki szereplését a PMFC. A piros-feketéket részben az idei ...