Akadémiák csatája

U-025

Szeptember 24-én, szombat délután az utánpótlásé lesz a terep a Kovácstelepi edzőközpontban, ahol 14:00 órától nemzetközi labdarúgó torna zajlik majd U8-as és U9-es korosztályú csapatok számára a PMFC szervezésében.

A meghívásos alapú megmérettetésre kifejezetten erős és színvonalas mezőny állt össze, hiszen a házigazda piros-feketék mellett pályára lépnek a kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia, a székesfehérvári Videoton FC, illetve a horvát NK Osijek és a szintén eszéki Krpan-Babic korosztályos együttesei.

A 2008-as, valamint a 2009-es születésű focistákból álló csapatok a délután folyamán körmérkőzéseket vívnak egymás ellen. A találkozók három, egyenként negyvenszer húsz méteres pályán zajlanak majd, kétszer hármas kapukkal. Egy meccs rendes játékideje tizenöt perc.

A tervek szerint akadémiánk további tornákat rendez még idén ezekkel a klubcsapatokkal közösen, de nem csak az U8-as és az U9-es, hanem az U10-es és az U11-es korosztály számára is. A sorozat hosszútávú célja, hogy a pécsi fiatalok felvegyék a nemzetközi ritmust, ezáltal pedig még versenyképesebbek legyenek.

OLVASTA MÁR?

dvtk-pmfc_u17_08

Pécsett a fiatalok

A PMFC U17-es és U16-os labdarúgócsapata a Diósgyőrt fogadja a tavaszi bajnoki nyitányon. U17-es bajnokság, II. osztály, 16. forduló 2017. február 25., szombat, 10:00 PMFC ...