Ilyen találkozót eddig még nem rendeztek

A múlt heti Komló elleni diadallal a PMFC ismét rálépett a győzelem ösvényére. Márton Gábor vezette labdarúgócsapatunk számára most szombaton jön az újabb akadály, amit sikerrel kell vennie a mecsekaljaiaknak. A mieink az NB III Közép-csoport 8. fordulójának csúcsmeccsén, hazai pályán fogadják a szintén baranyai Szentlőrinc SE-t.

A jelenleg Fekete Tivadar megbízott edző irányította kilencedik helyezett lőrinciekkel bajnoki mérkőzésen még sosem találkoztunk. Nem ismeretlen azonban egymás számára a két gárda, legutóbb júliusban felkészülési mérkőzésen fogadtuk aktuális ellenlábasunkat a Stadion utcában, akkor meglehetősen simán, 6-0-ra győztünk.

Minden bizonnyal a mostani rangadó nem lesz ilyen egyszerű, erről beszélt csütörtöki felvezetőnkben a PMFC hátvédje, Kónya Kornél is, aki szerint türelmesnek kell lennünk a találkozón. Védőnk nyilatkozatában többek között azt emelte ki, hogy csak akkor lehetünk eredményesek, ha megvárjuk, amíg a szombati vizitálók kinyílnak.

Hétvégi ellenfelünk keretében nyüzsögnek azok a játékosok, akik korábban megfordultak a PMFC-ben, vagy Pécsett nevelkedtek, szinte nagyítóval kell keresni olyanokat, akik nem “állomásoztak” hosszabb-rövidebb ideig Újmecsekalján. Megyei riválisunkat erődíti például az a Tóth Adrián is, aki az előző szezonban még minket segített bajnoki címhez a megyei I. osztályban.

A Szentlőrinc SE a 8. fordulót megelőzően a tabella kilencedik fokán tanyázik. Eddigi mérlegük három győzelem, egy döntetlen és három vereség. Rúgott góljaik száma tíz, de kaptak is tizennégyet. Megszerzett pontjaik száma tíz, ami viszont csak hárommal kevesebb, mint amennyivel a PMFC rendelkezik, így hát fontos lenne a mecsekalajaiak számára a diadal.

A szeptember 24-én, szombaton 16:00 órakor kezdődő PMFC – Szentlőrinc SE bajnoki mérkőzésre ezúttal is csak az északi ülő (A-tól F-ig), illetve a keleti B-közép szektort nyitjuk meg a szurkolóknak. A belépőjegyek ára egységesen 500 forint, 14 év alatt, illetve 65 felett pedig ingyenesen tekinthető meg a találkozó.

A jegyeket keresse a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es és 3-as, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Azoknak, akik elővételes jeggyel, vagy bérlettel rendelkeznek, megnyitjuk a 6/B kaput is, ahol sorban állás nélkül, gyorsabban juthatnak be.

Fénykép: Szabó Zsolt

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram