Márton Gábor minden játékostól gólt vár

Szombaton olyat láthatnak majd a nézők, amit eddig még soha. A PMFC ugyanis a Szentlőrinc SE-vel találkozik bajnoki mérkőzésen. Ez lesz a két csapat közti első összecsapás, amelynek három pont a tétje. Hétvégi vendégeink eddig nem szerepeltek rosszul az NB III Közép-csoportjában: 7 meccsen 10 pontot szereztek – a PMFC hárommal többet – ráadásul a Sellye ellen bejutottak a Magyar Kupa 7. fordulójába, igaz, már nem Reith Róberttel a padon. Vezetőedzőjük lemondott, a gárdát átmenetileg Fekete Tivadar irányítja.

– Tudjuk, hogy voltak változások Szentlőrincen, elsősorban az edző személye. Láttam őket előtte is, utána is, azt gondolom, felkészültünk belőlük. Hazai pályán mindenképpen a saját játékunkat szeretnénk játszani. Ha azt rá tudjuk erőltetni ellenfelünkre, és a rengeteg helyzetből, amik az elmúlt mérkőzéseken kimaradtak, néhányat berúgunk, akkor meglesz a győzelem – vélekedett Márton Gábor, a PMFC vezetőedzője.

Jó jel lehet a továbbiakra nézve, hogy Komlón végre pontrúgásokból (szöglet, szabadrúgás) is eredményesek tudtunk lenni?

– Aki engem ismer, tudja, hogy teljesen mindegy, egy játékos melyik pozícióban játszik, én mindenkitől gólt várok. Egy csapat erőssége lehet, ha többen is veszélyesek a kapura, ez igaz az akciókra és a pontrúgásokra egyaránt. Remek fejelőink vannak. Olyanok, akik magasabb osztályban is annak számítanának. Ezért örülök neki, hogy Fellai Józsi is betalált, de tőle sok találatot is várunk ezekből a rögzített helyzetekből. Ismerjük régóta, tudjuk, hogy képes erre. De ugyanez igaz Szabó Ricsire, Koller Krisztiánra, vagy épp Fekete Marcira. Ők ezekben a szituációkban erősek, reméljük, hogy így is tudunk majd veszélyeztetni, mert minél kiszámíthatatlanabb egy csapat játéka, annál sikeresebb tud lenni – zárta gondolatait trénerünk.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram