Károly Bálint: kiegyenesedett a csapat

A jó formának örvendő PMFC egyaránt győzelemmel vette legutóbbi két bajnoki mérkőzését. A Komlót követően a Szentlőrinc ellen is három ponttal zártak a piros-feketék, akik közül Károly Bálint mindkét meccsen betalált. Balszélsőnk hasonlóképpen tenne az NB III Közép-csoportjának 9. fordulójában, amikor is a Várfürdő-Gyulai Termál FC vendégeként lépnek pályára.

– Számomra előkelő helyen szerepel a Szentlőrincnek lőtt gólom, aminek két okból is kifejezetten örülök. Egyrészt, mert ez volt az első hazai közönség előtt szerzett találatom, másrészt pedig újra segíteni tudtam a csapatnak – emlékezett vissza Károly Bálint, aki elmondása szerint sokat gyakorolja a szabadrúgások elvégzését, így szombaton is szívesen vállalkozna.

pmfc-szentlorinc-016

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Focistánk úgy érzi, mostanra kiegyenesedett PMFC, illetve reményei szerint a következő fordulóban az újabb siker mellé már a jó játék is párosulni fog. Károly Bálint mindazonáltal veszélyes ellenfélnek titulálja a Gyula alakulatát, ám azt azért leszögezte, hogy három pontért utaznak a Békés megyei csapathoz.

– Nagyon az elején vagyunk még a bajnokságnak, ezért a legfontosabb, hogy gyűjtögessük a pontokat. Nyilván figyelemmel kísérjük a körülöttünk lévő csapatokat, de jelenleg magunkra kell koncentrálnunk. Azért megyünk Gyulára, hogy megnyerjük a meccset. Az pedig maradjon meglepetés, hogy szombaton ki végzi el a szabadrúgásokat – tette hozzá Károly Bálint.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram