Márton Gábor: Elégedett vagyok

Az NB III közép-csoportjának 9. fordulójában a PMFC 6-0-ra nyert a Várfürdő-Gyulai Termál FC vendégeként. A találkozót követően elsőként Márton Gábor nyilatkozott:

– A nagyarányú végeredmény ellenére nem volt sima a mérkőzés, ugyanis 0-1-nél megvolt a hazaiak lehetősége. De az is csak annak köszönhetően, hogy az addig kialakított helyzeteink kimaradtak. A kiállítás után gyakorlatilag idő kérdése volt, hogy mikor rúgunk további gólokat. Az utolsó huszonöt percnek nagyon örültem, ekkor olyan focit láttam, amit igazán szeretek. Jó lenne, ha máskor nem kellene izgulni és már a meccs elejétől kezdve így játszanánk. Összességében elégedett vagyok, hiszen a győzelem megszerzése volt a legfontosabb – mondta Márton Gábor.

Őze Tibor, a Várfürdő-Gyulai Termál FC trénere szerint elgondolkodtató, hogy miért kapott ki ilyen nagy arányban együttese a Pécstől.

– Egy jobb csapattól kaptunk ki, de különbség azért elgondolkodtató. Meg kell találnunk a vereség okait, mert véleményem szerint egy magára valamit is adó együttesnek így nem szabadna összezuhanni. Sajnos döntőnek bizonyult a második félidő elején jött kiállítás, ami után a rutinos vendégek jól éltek az emberelőnnyel. Elemeznünk kell, hogy a második kapott gól után az utolsó húsz percre miért estünk össze. A cél továbbra is a bennmaradás, új időszámításnak kell kezdődnie – nyilatkozta a gyulaiak trénere.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram