U14

Pályán az utánpótlás

nevtelen-25-1000x600

Íme a PMFC utánpótlás labdarúgócsapatainak hétvégi eredményei.

U19-es bajnokság, II. osztály, 6. forduló
Kaposvári Rákóczi BFLA – PMFC 1-0 (1-0)
Edző: Lőrinc Antal

– Egy felfokozott hangulatú, feszült mérkőzésen sokkal többet tettünk a győzelemért, mint ellenfelünk, akik egy jól eltalált szabadrúgásból megszerzett vezetés után hetven percen keresztül húzták az időt. Sajnos hatalmas lehetőségeket puskáztunk el, de nem érdemeltünk vereséget – értékelt Lőrinc Antal, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 6. forduló
PMFC – Videoton FC 3-0 (2-0)
Pécsi gólszerzők: Lehota Bálint (2.), Csernik Zsombor (22.), Pataki Ákos (81.)
Vezetőedző: Jelena Richárd

– A listavezetőt fogadtuk, ennek tudatába nem volt gond a motivációval. Minden játékosom próbálta kiadni magából a maximumot és ez sokuknak sikerült is. Mindez odáig vezetett, hogy ellenfelünknek a mérkőzés folyamán nem volt kialakított helyzete, míg a mieink sorra dolgozták ki formás akcióikat. A győzelmünk teljes mértékben megérdemelt volt. Külön pozitívum, hogy az edzésen gyakoroltak sorra visszaköszöntek – értékelt Jelena Richárd, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 6. forduló
PMFC – Videoton FC 0-3 (0-0)
Vezetőedző: Lőrincz Sándor

– A mérkőzést emberhátrányba játszva egy gyorsan elvégzett kirúgás utáni kontrából és két pontrúgásból vesztettük el. Ugyanakkor amennyiben a következő mérkőzéseinken ilyen lesz a csapat hozzáállása, akkor szerintem nem lehet problémánk – értékelt Lőrincz Sándor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 6. forduló
Kaposvári Rákóczi BFLA – PMFC 4-2 (1-1)
Pécsi gólszerző: Németh Barnabás (28., 50.)
Vezetőedző: Kósa Sándor

– Egy nagyon jó iramú, változatokban gazdag mérkőzést játszott a két csapat. A kiállításig fegyelmezetten védekezve, veszélyes támadásokat vezetve játszott a csapat. A két gólon kívül négy igen komoly lehetőségünk volt a további előny megszerzésére. Az utolsó tíz percre teljesen kikészültek a gyerekek, ellenfelünk pedig ezt kihasználva megfordította az eredményt – értékelt Kósa Sándor, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 6. forduló
Kaposvári Rákóczi BFLA – PMFC 4-0 (2-0)
Vezetőedző: Szabó Csaba

– Ha a lélek nem működik, a test csak erőlködik. A mérkőzés előtt csak annyit kértem a srácoktól, hogy élvezzék a játékot, de mindezt fegyelmezetten és odaadóan tegyék – értékelt Szabó Csaba, edző.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

Pmfc_Nagyok___U17___U19-025

Közös edzéssel folytatódott a felkészülés

A felkészülési program szerint szerdán a megye I-es Pécsváraddal játszott volna edzőmérkőzést az NB III tavaszi etapjára készülő PMFC, csakhogy a piros-feketék ellenfele betegség miatt ...