Haladjunk tovább ezen az úton!

Szombaton 15:00 órától hazai pályán a Szekszárdi UFC ellen folytathatja remek bajnoki szereplését a PMFC, amely az NB III Közép-csoport 10. fordulójában a Stadion utcában fogadja a tolnai megyeszékhely labdarúgócsapatát. A találkozó esélyesei Márton Gáborék, akik legutóbbi három összecsapásukat megnyerték, egyre jobb formában focizva 19 ponttal az ötödik helyen állnak.

A táblázatot továbbra is a hibátlan mérlegű Szigetszentmiklós vezeti. A 24 pontos zöld-fehérek hétvégén a Dabas-Gyón FC-t fogadják. A második, 22 pontos Budafoki MTE Békéscsabára látogat. Szorosan utánuk pedig egyaránt 21-21 egységgel a Dunaújváros és az FTC II. csapatai következnek. Az újvárosiak Méhkeréken, a fővárosiak pedig Hódmezővásárhelyen lépnek pályára hétvégén.

Pmfc-Szigetszentmiklós.NEF-040

Nagy meglepetésre egyik párosítás esetében sem számíthatunk, a baranyaiaknak tehát muszáj lenne begyűjteniük saját közönségük előtt a három pontot. Hétvégi vendégeink egyébként a tizenkettedikek, két győzelmük mellett négy döntetlen és három vereség a mérlegük. Varga Balázs sárga-fekete együttese legutóbbi három bajnokiján csupán három pontot gyűjtött be. A Szekszárdi UFC elleni meccs október 8-án, 15:00-kor kezdődik a PMFC Stadionban.


PMFC – Szekszárdi UFC
NB III Közép-csoport, 10. forduló
2016. október 8., szombat 15:00
Pécs, PMFC Stadion


 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram