U14

Pályán az utánpótlás

Egy helyen a PMFC utánpótlás labdarúgócsapatainak hétvégi eredményei.

U19-es bajnokság, II. osztály, 7. forduló
PMFC – Videoton FC 3-1 (2-1)
Pécsi gólszerzők: Németh Norisz (8.), Petrovics Tamás (21.), Dóra Dominik (77.)
Edző: Lőrinc Antal

– Egy jó játékerőt képviselő Videotont fogadtunk, amelyet remek egyéni képességekkel bíró játékosok alkottak. Ennek ellenére felülmúltuk ellenfelünket és három begyakorolt szabadrúgás-variációból fantasztikus gólokat szereztünk, így azt kell, hogy mondjam, teljesen megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Gratulálok a srácoknak, mert a múlt heti vereség után ezúttal stabil teljesítménnyel rukkoltak elő – értékelt Lőrinc Antal, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 7. forduló
Szolnoki MÁV UP. FC – PMFC 0-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Kiss István (70.)
Vezetőedző: Jelena Richárd

– Nyolcvan percig okosan és tudatosan játszottunk. Fölényben fociztunk, miközben több helyzetet is kidolgoztunk. Ellenfelünknek esélyt sem adtunk, de az utolsó tíz percben történtekről van mit beszélnünk – értékelt Jelena Richárd, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 7. forduló
Szolnoki MÁV UP. FC – PMFC 0-0 (0-0)
Vezetőedző: Lőrincz Sándor

– Ezen a találkozón csapatunk sajnos a rossz döntések miatt nem tudta elhozni a három pontot Szolnokról. A mérkőzés összképét nézve azt kell mondanom, hogy a kialakított helyzetek alapján sokkal közelebb álltunk a győzelemhez. Emberelőnybe kerülve talán kicsit türelmetlenek voltunk és lehet, hogy ez miatt maradt el a győzelmünk – értékelt Lőrincz Sándor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 7. forduló
PMFC – Videoton FC 0-0 (0-0)
Vezetőedző: Kósa Sándor

– Egy közel azonos játékerőt képviselő Videotont nem sikerült két vállra fektetnünk, leginkább első félidőben nyújtott gyatra játékunknak köszönhetően. A második félidőben nagyot fordult a játék képe, sokat tettünk azért, hogy megnyerjük a mérkőzést, de fölényünket nem sikerült gólra váltanunk. Védekezésünk összességében javuló tendenciát mutat, nem kaptunk gólt és szervezettségünket a mérkőzés végéig sikerült megőriznünk. Támadó játékunkat sulykolni kell, a középpályás forgások, a tudatos labda nélküli mozgások, illetve a helyzetfelismerések terén nagyon sokat kell javulni – értékelt Kósa Sándor, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 7. forduló
PMFC – Videoton FC 1-2 (1-2)
Vezetőedző: Szabó Csaba

– A keretből hét játékos sérült. A korábbi mérkőzésekhez képest agresszivitásban és futásmennyiségben előreléptünk, de a játékhelyzetek megoldásában gyengék voltunk. Előre felé játékban sajnos kevésbé voltunk hatékonyak, hiányzott az egyéniség. A második félidőben a srácok mindent megtettek az egyenlítésért, de ez nem sikerült. Összességében nem érdemeltünk vereséget. A mérkőzés után dicséretet kaptak a srácok – értékelt Szabó Csaba, edző.


Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram