Szomszédvári rangadóval folytatjuk

A tabellán egy helyet előrelépő PMFC vasárnap kora délután a Paksi FC II. otthonába látogat.

A Mórahalom VSE felett hazai pályán aratott kiütéses, 5-0-s győzelmével a Márton Gábor vezette PMFC egy helyet előrelépett az NB III Közép-csoportjának táblázatán. A pécsiek a 13. fordulót megelőzően a 4. helyet foglalják el. Az előzéshez az is szükségeltetett, hogy a továbbra is listavezető Szigetszentmiklós múlt szombaton megverte a Ferencvárosi TC második csapatát.

A két vereség után ismét győzelmet ünneplő baranyai piros-feketék a folytatásban idegenben lépnek pályára. Bodor Márkóék október 30-án, vasárnap 13:30-kor a középmezőnyhöz tartozó Paksi FC II. számú együttesének vendégszeretetét élvezhetik. A tolnai zöld-fehérek tartalékjaival még sosem találkoztunk bajnoki mérkőzésen, ez lesz a két fél első három pontért menő összecsapása.

Az éllovas Szigetszentmiklós hétvégén az első győzelméért kaparó Komlóhoz, a Dunaújváros pedig a Ferencvároshoz látogat, míg a Budafok a Pénzügyőrt fogadja. Bízunk benne, hogy a Duna-parti győzelmünkkel tovább üldözhetjük az egyre közelebb kerülő élmezőnyt. Paks ráadásul nincs is messze, így szurkolóink akár egy jó vasárnapi halászlével is összeköthetik a piros-feketék újabb összecsapását! Hajrá, Pécs!


NB III Közép-csoport, 13. forduló
2016. október 30., vasárnap, 13:30
Paksi FC II. – PMFC
Paks, Paksi Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram