Stílusos csapata van Pécsnek

Osztermájer Gábor, a Paksi FC II. trénere beszélt előzetesen a PMFC elleni összecsapásról.

Hosszú ideje látja el a Paksi FC II. számú labdarúgócsapatának vezetőedzői feladatait Osztermájer Gábor, aki előbb a 2014/2015-ös szezonban feljuttatta a zöld-fehéreket a Tolna megyei I. osztályból a harmadik vonalba, majd ott megerősítette együttese tagságát. A tréner számára különleges lesz az NB III Közép-csoportjának 13. fordulója, vasárnap ugyanis volt klubja, a PMFC ellen vezetheti csapatát.

– Szép emlékek kötnek Pécshez. A főiskolai tanulmányaim elvégzését össze tudtam kötni a labdarúgással – kezdte Osztermájer Gábor, aki a 2000/2001-es idényben kilenc NB I-es találkozót játszott pécsi színekben. – Többek között megismerkedtem Róth Antallal, aki nagy hatással volt rám. Szerettem a PMFC-ben focizni, volt szerencsém együtt szerepelni Márton Gáborral is, amit a mai napig nagy dolognak tartok.

Az egykori játszótársak, ha csak kilencven perc erejéig is, a hétvégén ellenfélként találkoznak a pálya szélén. Osztermájer Gábor kiemelte, hogy szerinte stílusosan játszanak a pécsiek, akik ellen igencsak háromesélyesnek látja a vasárnapi, egymás elleni NB III-as mérkőzést.

– A csapatom pontos összeállítását sokszor még magam sem tudom előre, nemhogy a vendégek, ugyanis gyakorta többen is visszajátszanak a felnőtt keretből. Ennek ellenére jó mérkőzésre számítok. A pécsiek stílusosan futballoznak, de azt gondolom, hogy mi sem vagyunk rosszak. Megpróbáljuk vasárnap itthon tartani a három pontot, ám eléggé háromesélyesnek tartom az összecsapást – tette hozzá a Paksi FC II. vezetőedzője.

Fénykép: paksifc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram