Károly Bálint egyre jobb formában

Jó játékkal 4-0-ra nyert múlt vasárnap a PMFC a Békéscsaba II. együttese ellen az NB III Közép-csoport 14. fordulójában. A pécsi sikerhez Károly Bálint duplával tudott hozzájárulni, az első félidőben előbb egy rábízott büntetőt értékesített, majd a találkozó vége előtt nem sokkal fejjel is betalált. Középpályásunk ezzel már hét találatnál jár a szezonban és átvette a vezetést a házi góllövőlistán.

– A Békéscsaba ellen az elejétől fogva mi domináltunk és semmi esélyt nem hagytunk ellenfelünknek a pontszerzésre. Jó tempót diktáltunk a lila-fehérek ellen, ami helyzetekben is megmutatkozott. Örülök a góljaimnak, és az egyre több játéklehetőségnek, de jobban esne, ha minden meccsen többet tudnék tenni a csapatért és folyton nyernénk. Sajnos ez mostanában nem mindig sikerül, ám igyekszünk kiegyenesedni – mondta az utóbbi időben egyre jobb formában lévő Károly Bálint, aki a viharsarkiak elleni összecsapást megelőző hazai bajnokin is eredményes volt.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Labdarúgócsapatunk tehát jó szájízzel készülhet a bajnokság őszi szezonjából még ránk váró megmérettetésekre. A PMFC az elkövetkező két fordulóban egyaránt idegenben lép pályára, Károly Bálinték november 12-én előbb a Dabas-Gyón FC, bő egy héttel később – november 20-án – pedig az FC Dabas vendégeként játszanak. Középpályásunk bízik benne, hogy a két meccs hozadéka hat pont lesz.

– Idegenben sosem könnyű játszani, így esetünkben mindkét dabasi meccsünkben benne van a rizikó. Ugyanakkor a csapattól csak a győzelem az elfogadható, szóval azon leszünk, hogy mindkét találkozónkat három ponttal zárjuk. Ezt a két meccset mindenféleképpen be kell húznunk. Reálisan nézve nekünk van nagyobb esélyünk, de persze csakis rajtunk múlik minden. Törekedni fogunk rá, hogy a Békéscsaba ellen is látott formánkat meg tudjuk ismételni – szögezte le el Károly Bálint.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram