Balhátvédünk ma 17 éves

Ki gondolná, hogy a PMFC felnőtt csapatában vasárnap – is – kezdőként pályára lépő balhátvéd, Varga Tamás még csak ma töltötte be 17. életévét? Pedig így van!

Fiatal játékosunk, aki egyre jobban felveszi a ritmust, egy szezonnyi kitérőt leszámítva, amikor a tulajdonosváltást megelőző bizonytalanságban a Ferencvárosban szerepelt, Pécsett nevelkedett. Ezt a bajnokságot az U19-es csapatnál kezdte meg, ott hat találkozón játszott, de Szabó Richárd sérülése után már a felnőtt együttes kezdőjében találta magát.

Balhátvédünk sokszor jól lép be a támadásokba, igyekszik kísérni az akciókat a szélen. Márton Gábor vezetőedzőnk nemrég úgy nyilatkozott róla, rendelkezik a szükséges sebességgel, de helyezkedés és fejelés terén még van hova fejlődnie.

????????????????????????????????????

Vargának négy NB III-as bajnokija van, mindegyik találkozón a kezdő sípszótól a pályán volt. Ezen kívül a Videoton elleni Magyar Kupa-összecsapáson is lehetőséget kapott. Akkor azt mondta honlapunknak, elsődleges célja, hogy bekerüljön a felnőtt keretbe és ott stabilan lehetőséget kapjon. Hosszú távon pedig szeretné kihozni magából a maximumot.

Boldog születésnapot kívánunk Varga Tamásnak!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram