Dabasra utazunk – 2. rész

Vasárnap az egymást követően ötször is vereséget szenvedő FC Dabas vendégeként játszik a PMFC.

Fantasztikusan szerepelt múlt szombaton a Márton Gábor vezette PMFC, labdarúgócsapatunk 10-0-ra kiütötte a Dabas-Gyón FC-t. Pazarul sikerült tehát az első dabasi vendégjátékunk. A piros-feketék az NB III Közép-csoportjának 16. fordulójában ismét a Pest megyei városba látogatnak vissza, ám ezúttal – november 20-án, 13:00 órától – a nagy múlttal rendelkező FC Dabas ellen lépnek pályára a mecsekaljaiak.

Vasárnapi házigazdáinkra, akik jelenleg a tabella 14. helyén állnak, igencsak rájár mostanában a rúd, hiszen legutóbbi öt bajnokijukon egyaránt vereséget szenvedtek. Ennek következtében a korábbi tréner, Dajka László le is köszönt posztjáról, a vezetőedzői teendőket átvető Kucsák István bemutatkozása pedig a rossz időjárási viszonyok miatt elmaradt a Békéscsaba II. ellen.

Hétvégén a listavezető Szigetszentmiklós a Szekszárdot fogadja, a második helyezett Budafok pedig Méhkerékre látogat. A harmadik helyen tanyázó dunaújvárosiak (eggyel kevesebb lejátszott találkozóval), akik négy ponttal előzik meg a pécsieket, hazai környezetben látják vendégül a Gyula alakulatát. A velünk azonos pontszámmal rendelkező Hódmezővásárhely a Mórahalom ellen játszik hazai pályán. Az FTC II. a sereghajtó Szentlőrinc, míg a Pénzügyőr a Békéscsaba II.-vel csap össze.

Labdarúgó NB III., Közép-csoport, 16. forduló
2016. november 20., vasárnap 13:00
FC Dabas – PMFC
Dabas, FC Dabas Sporttelep

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram