Mindenkinek kijár a gratuláció!

A PMFC 10-0-re nyert az NB III Közép-csoport 15. fordulójában megrendezett bajnokin a Dabas-Gyón FC otthonában. A nem mindennapi esőt és gólzáport hozó meccset követően elégedetten értékelhetett a zseniálisan játszó piros-feketék vezetőedzője:

– Az időjárás ellenére ragyogó pályán játszottunk, ilyen szép gyepszőnyeg talán még az NB I-ben is ritka. Egy-két tócsától eltekintve tökéletesen lehetett rajta futballozni, ami látszott is a csapaton – így Márton Gábor. – Nagyon örülök neki, hogy már az elejétől kezdve odatettük magunkat. Agresszív és gyors volt a gárda, ami helyzetekben is egyből megmutatkozott. Abszolút megérdemelt győzelmet arattunk, még ilyen nagy arányban is. A tíz gólunk mellett voltak kihagyott ziccereink, de egy ilyen siker után nem lehetek elégedetlen. Kitűnő eredményt értünk el, ráadásul ebben az osztályban még senki sem rúgott ennyit senkinek. Egyesek lehet, hogy csak legyintenek a Dabas-Gyón FC-re, ám ez az alakulat például döntetlent játszott Dunaújvárosban. Nem tudom, hogy ők fogtak ki most ilyen rossz napot, vagy mi játszottunk ennyire jól… A saját csapatommal teljesen elégedett vagyok. Külön öröm, hogy az elküldött játékosok helyett felhívott Bata Kristóf kiválóan futballozott, végig bírta a kilencven percet és ragyogó labdákat adott társainak. Maradjunk annyiban, hogy nálam ma két gólt rúgott. Hatalmas kincs, hogy ismét van egy ilyen fiatal futballistánk, de ide sorolnám Varga Tamást is, aki nemrég töltötte be a tizenhetedik életévét. Őket most csak a fiatal koruk miatt emeltem ki, a többiektől ez már úgymond kötelező gyakorlat volt. Mindenkinek kijár a gratuláció, élvezzék ki a győzelmet – zárta gondolatait a PMFC vezetőedzője, Márton Gábor.

A hazaiak trénere szűkszavúbban nyilatkozott a lefújás után:

– A győzelmet sokkal jobban akaró PMFC teljesen megérdemelten nyerte meg a találkozót – értékelt tömören Aranyos Imre, a Dabas-Gyón FC trénere.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram