Öregfiúk: PMFC – Merenye KSE 8-0

Öregfiúk labdarúgócsapatunk kiütéses győzelemmel hangolt a november 21-i PVSK elleni városi rangadóra.

Hétfő este zsinórban negyedik győzelmét szerezte meg a tabella második helyén álló PMFC öregfiúk csapata, miután a Baranya megyei I. osztály B-csoport alapszakaszának 10. fordulójában nagyarányú, 8-0-s sikert aratott hazai pályán az utolsó előtti helyezett Merenye KSE felett.

A piros-feketék nagyon hamar előnyhöz jutottak, a Stadion utcai műfüves pályán rendezett összecsapás 3. percében szerezték meg a vezetést. A minden tekintetben domináló hazaiak ettől még jobb erőre kaptak és remekül játszva a szünetig további három gólt szereztek.

Megnyugtató előnyük ellenére a fordulást követően öt helyen változtattak a mecsekalajaiak, akik nem nyugodtak meg és igyekeztek minden lehetőségüket érvényesíteni. Ez majdhogynem sikerült is, hiszen a második játékrészben ismét négyszer zördült meg a Merenye hálója.

A házigazdák közül Vas László volt a legeredményesebb, a 9. percben talált be először, a 12. duplázni tudott, az 50. minutumban már harmadik találatát ünnepelte, míg a 80. percben mesternégyest ért el. Rajta kívül Szabados József, Élő Tibor, Nagy Ervin és Nagy Antal iratkozott fel a góllövők listájára.

A PMFC öregfiúk csapata sorozatban negyedik sikere ellenére továbbra is a tabella második helyén áll. Mivel a listavezető PVSK legutóbbi meccsén 8-1-re legyőzte a Pellérd SE-t, ezért a Verseny utcaiak előnye változatlanul két pont maradt. A mieink ugyanakkor november 21-én, hétfőn este az élre ugorhatnak, már amennyiben legyőzik városi riválisukat.


Öregfiúk M I. – B cs., 10. forduló
PMFC – Merenye KSE 8-0 (4-0)
PMFC Retkes (Sólyomvári, 46.) – Soós, Papp (Nagy, 46.), Kiss, Lajtai (Sárai, 46.), Lehota (Bencze, 46.), Vas, Dárdai (Kósa, 46.), Szabados, Élő, Nagy E.
Gólszerzőink: Szabados (3.), Vas (9., 12., 50., 80.), Élő (13.), Nagy E. (74.), Nagy A. (88.)


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram