Ismét focitornával zárjuk az őszt!

0
termtorna_dupla

Partnereink mellett szurkolóinkat is a PMFC tornatermébe várjuk december 4-én a PMFC és a PTE TTK HÖK labdarúgó tornájára.

Szokásos évzáró focitornánk a mögöttünk lévő hónapok könnyed és oldott hangulatú értékelése mellett a barátságos vetélkedés ideje is. Meghívjuk szurkolóinkat, hogy egy barátságos labdarúgó kupa keretében december 4-én közösen töltsünk el pár kellemes órát a PMFC tornatermében!

Facebook-esemény itt!

Az évzáró tornára legalább 4 fős csapatok jelentkezését várjuk.  Az együttesek nem nevezési díjjal járulnak hozzá az eseményhez, játékokat, plüssöket, mesekönyveket, illetve egyéb, gyermekek számára készült ajándékokat várunk, melyeket a szervezők a pécsi szeretetszolgálatoknak, jótékonysági alapítványoknak juttatnak el.

A vasárnapi kupára már a 30Y és a Dunántúli Napló csapata is jelezte érkezését!

Jelentkezni a pmfc.teremfoci2016@gmail.com e-mail címen lehet minimum 4, maximum 5 fős csapatoknak, csapatnévvel és a tagok teljes neveivel.

Még 3 csapat jelentkezését tudjuk fogadni!

Helyszín: PMFC tornaterem (Pécs, Stadion utca 2.)
Időpont: 2016. december 4., 08:00 – 12:00

Videó a két évvel ezelőtti tornáról:

Akkor készült galériánk itt tekinthető meg!

Facebook Comments

Nincsenek hozzászólások

OLVASTA MÁR?

Pmfc U17- Dvtk U17-010

Pályán az utánpótlás

Egy helyen a PMFC nagypályás utánpótlás együtteseinek hétvégi eredményei. U19-es bajnokság, II. osztály, 3. forduló PMFC – Békéscsaba Labdarúgó Akadémia 1-1 (0-0) Pécsi gólszerző: Csernik ...