Győzelemmel zárnánk az évet

Szombaton játssza idei utolsó tétmérkőzését Márton Gábor trenírozta NB III-as labdarúgócsapatunk, amely a Közép-csoport tavaszi szezonjából előrehozott 18. forduló alkalmával a Dunaharaszti MTK-t látja vendégül a Stadion utcában. A négy forduló óta győztes formában lévő piros-feketék sikerrel vennék ezt az akadály is.

Mint emlékezetes, a két csapat a bajnokság nyitányán találkozott össze legutóbb. A kék-fehérek otthonában vívott mérkőzés egyetlen gólját Bodor Márkó szerezte, ami akkor három pontot ért a pécsieknek. Azóta sok forduló telt el, a mecsekaljaiak jelenleg a tabella 4., míg szombati vendégeink a 13. helyén állnak.

Króner Péter alakulatának összesített mérlege hat győzelem, két döntetlen és kilenc vereség. Húsz rúgott góljukra huszonnégy volt a válasz. Idegenben eddig nyolc alkalommal léptek pályára, de csupán kétszer sikerült nyerniük, egyszer végeztek döntetlenre, ugyanakkor további öt esetben nem jutott nekik pont sem. Bízzunk benne, hogy ezúttal is csalódottan utaznak majd haza.

Könnyel elképzelhető, hogy a jelenleg 4. helyen álló pécsiek a dobogó legalsó fokán telelhetnek. Ennek legfontosabb feltétele, hogy szombaton ismét nyerjünk. Velünk egy időben a második Budafok hazai környezetben fogadja a Dunaújvárost. Előbbi 6, míg utóbbi 2 ponttal előzi meg Koller Krisztiánékat.

Így a mieink elméletileg ledolgozhatják hátrányukat a Fejér-megyeiekkel szemben és felléphetnek a tabella harmadik fokára, kérdés azonban, hogy ez lenne-e számunkra a legjobb forgatókönyv… A listavezető Szigetszentmiklós az otthon masszívan futballozó Mórahalomhoz látogat, míg a minket üldöző Hódmezővásárhely a Békéscsaba II-nél vendégszerepel.

A december 3-án, szombaton 13:00 órakor kezdődő PMFC – Dunaharaszti MTK bajnoki mérkőzésre ezúttal is csak az északi ülő (A-tól F-ig), illetve a keleti B-közép szektort nyitjuk meg a szurkolóknak. Kapunyitás 12:00-kor. A belépőjegyek ára egységesen 500 forint, 14 év alatt, illetve 65 felett pedig ingyenesen tekinthető meg a találkozó.

A jegyeket keresse a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Az elővételes jeggyel, vagy bérlettel rendelkezőknek megnyitjuk a 6/B kaput is, ahol gyorsabban juthatnak be.

Szurkoljunk együtt idén utoljára a téli szünet előtt! Hajrá, Munkás!


NB III Közép-csoport, 18. forduló
2016. december 3., szombat, 13:00
PMFC – Dunaharaszti MTK
Pécs, PMFC Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram