Előre kell lépnünk!

pmfc-dunaharaszti-003

Márton Gábor, a PMFC vezetőedzője érthetően a diadal ellenére sem volt felhőtlenül boldog a Dunaharaszti MTK elleni meccs lefújása után.

– Természetesen a győzelem után az ember általában elégedett. Az ötödik egymást követő mérkőzésünket is sikerrel vettük, de azért a 2-1-es végeredmény miatt kissé keserű a szám íze – így Márton Gábor. – A játék képe és főleg a helyzetek alapján nagyobb arányban kellett volna nyernünk a Dunaharaszti MTK ellen. Ellenfelünk gyakorlatilag nem is nagyon rúgott kapura. A rám eső részt nyilván vállalom, hiszen ismert, hogy a meccseken igyekszünk mindenkinek játéklehetőséget biztosítani. Emiatt a találkozót majdnem sikerült elrontanom. A cserék egyike sem tudott igazán hozzátenni, de szerencsére megúsztuk – mondta a PMFC vezetőedzője.

Márton Gábor ezt követően röviden beszélt az őszi szereplésről, ami során nem maradt el a köszönetnyilvánítás sem, majd trénerünk vázolta további elképzeléseit.

– A dobogó harmadik helyén telelhetünk, ami egyrészt örömteli, másrészt 12-13 olyan játékosunk van, aki ezen a szinten jól tud teljesíteni. A két fiatal hétről-hétre remekel, persze nekik is van még hova fejlődniük. Szeretnénk, hogyha a keret télen megerősödne. Pár játékosnak meg fogjuk köszönni a munkát, mert ahhoz, hogy előrébb lépjünk a tabellán, hosszabb keretre és ütősebb futballistákra van szükségünk. Ettől függetlenül most az ünneplésé az idő. Gratulálok a csapatnak, egyben köszönöm a segítséget a játékosoknak, kollégáimnak, valamint a vezetőknek. Mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog újévet kívánok!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

29693390_1630138967040310_2005326074_o

Pályán Extra – PMFC Akadémia

A Pécs TV sportműsorában Katits Bernadett műsorvezető Kulcsár Árpáddal, a PMFC akadémiavezetőjével beszélgetett a hamarosan megépülő kovácstelepi létesítményről és a pécsi utánpótlásképzésről – VIDEÓ. Facebook ...