U17

U17: Félévértékelés

img_4889

A Jelena Richárd trenírozta U17-es labdarúgócsapatunk két döntetlennel kezdte az idei másodosztályú korosztályos bajnokságot. Ezt követően egy idegenben elszenvedett egygólos vereséget feledtetve a negyedik fordulóban aratták szezonbeli első győzelmüket. A zömében 2000-es születésű labdarúgókból álló piros-feketék veretlenségi szériájukat sikerült egészen négy meccs erejéig kitolniuk, amit csak az UTE együttese tudott megszakítania.

A mecsekaljaiak ezután Kaposváron léptek rá újra a győztes ösvényre, amit a hetedik fordulóban egy idegenbeli 20-0-s diadallal koronáztak meg. Sajnos ezek után a mieink hazai környezetben futottak bele egy elkerülhető vereségbe, ám sikerült felállniuk, majd pedig három fordulón keresztül pontokkal gazdagodni. Az U17-esek az őszi szezont egy itthon aratott győzelemmel zárták, akik így 6 győzelemmel, 6 döntetlennel, 3 vereséggel, és figyelemre méltó 41-15-ös gólkülönbséggel a 9. helyen telelhetnek.

– Döcögősen indult a szezon, nehezen álltunk össze. Több régi-új játékos érkezett csapatunkhoz, akiknek a beilleszkedése időbe tellett. A bajnokságban nem sikerült átlépni saját árnyékunkon, mert amikor az élbolyhoz tudtunk volna csatlakozni, akkor sajnos botlottunk. Volt pár fájó mérkőzésünk, amiket ha hozunk, a dobogón telelhetnénk. A játékosok tréningekhez való hozzá állásával és az ott végzett munkájukkal nagyon elégedett vagyok, de sajnos a mérkőzésekkel kapcsolatban van hiányérzetem. Bízom abban, hogy egy jó felkészülés után csapatként és egyénileg is sokat fogunk fejlődni. Zárásként szeretném megköszönni mindenkinek a munkáját. Hajrá, PMFC! – zárta félévértékelőjét a PMFC U17-es csapatának edzője, Jelena Richárd.

OLVASTA MÁR?

13315327_1105900662764180_3859723292250719233_n

Tiszteletbérlet korábbi labdarúgóinknak

Klubházunkba – az előző évekhez hasonlóan – továbbra is várjuk korábbi labdarúgóinkat, akik legalább egy alkalommal viselték klubunk mezét felnőtt mérkőzésen. A 2017/18-as szezonra szóló ...