Pályán az utánpótlás

Pmfc_Nagyok___U17___U19-013

Mozgalmas hétvége elé néznek a PMFC utánpótláscsapatai. U19-es alakulatunk szombaton folytatja küzdelmeit az ötvenkét csapatos megyei téli nagypályás műfüves bajnokság 2. fordulójában, amely során a piros-feketék ezúttal a megye II-es bajnokság 8. helyén telelő Lovászhetényi FC-vel csapnak össze 14:40-től a kozármislenyi műfüves pályán. Lőrinc Antal tanítványai az első körben 3-0-ra verték meg a Bogád SE-t, így optimistán készülhetnek soron következő fellépésükre.

U17-es és U16-os csapatunk a HlSz-kupában lett volna érdekelt, de betegség miatt mindkét mérkőzést le kellett mondanunk.

Szintén pályára lép szombaton U12-es csapatunk, a keret egyik fele Bükön, míg a társaság másik része Zalaegerszegen játszik. Ezzel egy időben az Élő Tibor és Lutz András vezette U9-eseink egy kaposvári kupára utaznak a felkészülés és a sikeres szereplés jegyében. Végül a hét utolsó napján is rendeznek még pécsi érdekeltségű edzőmeccseket: U15-ünk a Kaposvárral, U14-eseink a Kozármislennyel csapnak össze, a PMFC U8-as gárdája pedig a mohácsi Busó Kupára látogat.

OLVASTA MÁR?

IMG_1160

Pirosak a feketék ellen Szigetváron

A hagyományoknak megfelelően Szigetváron rendezték meg a 2004-es és 2005-ös korosztálynak szóló XIII. Dél-Zselic Kupát. Az összesen tizenkilenc hazai és határon túli utánpótlás csapatot felvonultató ...