Nem azt látta, amit szeretett volna

Pmfc-Baja-037

Márton Gábor, a PMFC vezetőedzője nemtetszésének adott hangot a Baja elleni edzőmérkőzést követően.

Az NB III Közép-csoportjának tavaszi folytatását a harmadik helyről váró PMFC szombaton ugyan 7-3-ra legyőzte második téli felkészülési találkozóján a Bács-Kiskun megyei I. osztály 5. helyén telelő Bajai LSE együttesét, ám a piros-feketék trénere az edzőmeccset követően keményen elmondta a véleményét a látottakról, és elárulta, miért nem volt elégedett játékosai teljesítményével.

Pmfc-Baja-039

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

– Ebben a formában a legjobb szó talán az értékelhetetlen – fogalmazott a PMFC vezetőedzője. – Amit szerettem volna, azt sajnos nem láttam viszont a mérkőzésen. Értem, hogy fáradtak a játékosok, nincs is ezzel semmi baj. Ilyenkor a törekvéseket szeretnénk látni bizonyos dolgokban, ám ehelyett nagyon dekoncentráltak voltak a fiúk. Szép dolog, hogy megvertünk egy megye I-es csapatot, ugyanakkor túl sok helyzete volt az ellenfélnek, ráadásul három gólt kaptunk. Nem vagyok megelégedve ezzel a teljesítménnyel. Ebben a formában ez így kevés – jegyezte meg Márton Gábor.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

Pmfc-Makó 0-26

Hivatalos időpont

Szeptember 22-én, szombaton 15:00 órakor fogadjuk a Kazincbarcika csapatát a Magyar Kupában. Sárai György vezette NB III-as labdarúgócsapatunk a Magyar Kupa 2018/19-es kiírását a Merkantil ...