Nem lazsál az utánpótlás

Pmfc_Nagyok___U17___U19-014

Mozgalmas hétvégéje volt a PMFC utánpótláscsapatainak. U19-es alakulatunk szombaton a téli nagypályás műfüves bajnokság 2. fordulójában 3-3-as döntetlenre végzett a megye II-es Lovászhetényi FC ellen. A pécsiektől Csernik Zsombor duplát ért el, rajta kívül pedig Bálint Gergő tudott még eredményes lenni.

U17-es és U16-os csapatunk a HLSZ-kupában lett volna érdekelt, de betegség miatt mindkét Újpest elleni mérkőzést le kellett mondanunk. Az eggyel fiatalabbak, az U15-öseink Kaposvárra utaztak egy edzőmérkőzés erejéig, amit a somogyi zöld-fehérek nyertek meg 3-1-re. A mieinknek ezúttal csupán a szépítésre futotta, méghozzá Németh Barnabás révén.

Eredményesen szerepeltek U12-eseink, akik két csapatra bontva egy-egy tornán léptek pályára. A keret egyik fele Zalaegerszegen végzett másodikként, de a Bükre látogató pécsiek sem szégyenkezhettek. Ami pedig a kis korosztályt érinti, a PMFC U9-es csapata harmadik lett kaposvári kupáján, az U8-asok pedig második helyen zárták a mohácsi Busó Kupát.

U12-eseink és U8-asaink szerepléséről a hét folyamán hosszabb beszámolót is olvashatnak szurkolóink!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

Pmfc-Mehkerek-014

Nem egy felfedezettünk van…

Bata Kristóf és Varga Tamás holtversenyben nyerték meg szavazásunkat, így a szezon felfedezettje címet együtt birtokolhatják. Aki követte a szezont, annak nem biztos, hogy meglepetés ...