Pályán az utánpótlás

Pmfc-Szederkeny_2017_01_28-051

Az eredeti program szerint a Lőrinc Antal trenírozta U19-esek szombaton a téli nagypályás műfüves bajnokság 3. fordulójának alkalmával a megye I-es Szederkény felnőttjeivel csaptak volna össze, ám ezt a találkozó végül a felnőtt csapat programjának változása miatt elmaradt. Az U19-es keretből azonban sokan pályára léptek az NB III-as gárda meccsén.

Pályára lépett viszont a PMFC U17-es gárdája, amely 4-0-ra győzött Siófokon a HLSZ-kupa keretében. Emellett még az U15-ösök játszottak felkészülési mérkőzést a hétvégén, Kósa Sándorék gólgazdag összecsapáson, 8-1-re ütötték ki a PEAC-ot.

Kis korosztályaink közülük az Élő Tibor és Lutz András edzette U9-esek brillíroztak leginkább. Az ifjú piros-feketék második helyén végeztek a Szekszárdon megrendezett III. Horfer Serleg Utánpótlás Kupán. Ennek részleteiről a héten beszámolunk.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

E54P7339

A szezon első pécsi gólja még nem ért pontot

Az NB III Közép-csoport 2. fordulójának szombati játéknapján a nyáron alaposan átalakult PMFC gárdája az előző idényben még a másodosztályban szereplő Szeged-Grosics Akadémia alakulatát fogadja ...