Jöhet a főpróba!?

Pmfc-Paks_felkeszulesi_meccs-014

Szombaton utolsó felkészülési mérkőzésén lép pályára a PMFC az NB III-as bajnokság tavaszi rajtja előtt.

Jövő héten Hódmezővásárhelyen kezdik meg a harmadosztály tavaszi idényét a Márton Gábor vezette pécsiek, előtte azonban hátra van még a piros-feketék számára a bajnoki rajt főpróbája, amit hazai pályán vívunk meg.

Hatodik, egyben utolsó edzőmeccsünkön a horvát harmadik vonal keleti csoportjának második helyezettjét, az NK Slavonija Pozega alakulatát fogadjuk szombaton 14:00 órakor a Stadion utcában.

Robert Spehar csapatával tavaly nyáron egyszer már megmérkőztek a baranyaiak, akkor elsöprő támadójátékkal, 3-0-s félidőt követően 6-2-re nyertünk idegenben.

Remélhetőleg most is hasonló élményben lesz része a kilátogató publikumnak, mondjuk ezt annak ismeretében, hogy a mieink múlt hét szerdán az NB II-es Kozármislenyt 4-2-re győzték le, míg legutóbb az élvonali Pakssal 2-2-es döntetlent játszottak.

A szombat kora délutáni edzőmérkőzést, ahogy eddig is, természetesen díjtalanul tekinthetik meg szurkolóink!


Felkészülési mérkőzés
PMFC – NK Slavonija Pozega (horvát)
2017. február 11., szombat 14:00


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

ee

Szép győzelemmel kezdett a Pécsi Dózsa

Február 27-e kiemelten fontos sporttörténeti jelentőséggel bír a pécsi labdarúgás szempontjából. A PMFC jogelődjének tekintett Pécsi Dózsa SC, mint a Belügyminisztérium kihelyezett tagozata, 1950 augusztusában ...