Pályán az utánpótlás

Pmfc_Nagyok___U17___U19-018

Az elmúlt hétvégén pályára lépett a PMFC valamennyi utánpótlás csapata. A Lőrinc Antal trenírozta U19-esek a felkészülés jegyében a nyitrai Erik Chlpík Emléktornán szerepeltek. A két napos megmérettetést szlovák, cseh és magyar vetélytársaikkal szemben, egy győzelemmel és három vereséggel a 4. helyen zártak a pécsiek.

A PMFC U17-es és U16-os csapatai egyesített erővel csaptak össze a HLSZ-kupa legutóbbi fordulójában a Soroksár U17-es korosztályú alakulatával. A mieink remek felfogásban játszva, magabiztosan arattak 4-1-es győzelmet a fővárosi XXIII. kerületi sárga-feketék vendégeként.

Az U15-ösök, illetve az U14-ünk a horvátországi Kaproncán lépett pályára az NK Slaven Belupo vendégeként. Kósa Sándorék 2-1-re győztek, míg az eggyel fiatalabbak 3-1-re kikaptak. Jól szerepeltek az U13-as és U12-es mecsekaljaiak is, akik egy második és egy negyedik helyezést értek el a szigetvári XIII. Dél-Zselic Kupán.

A 2008-as (U9-es), 2009-es (U8-as) és 2010-es (U7-es) korosztály számára pedig február 4-én, szombaton és 5-én, vasárnap Budapesten rendezték meg az V. Mészöly Téli Kupát, ahol két bronzérmet és egy negyedik helyet szereztek meg az ifjú piros-feketék. Ezekről a héten részletesen is beszámolunk.

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

Kozarmisleny_-_Pmfc-022

Döntetlent játszottunk Eszéken

Szombat délután a horvátországi Eszékre indult a PMFC NB III-as labdarúgócsapatát szállító csapatbusz, amely a tervezett program szerint időben érkezett meg a Dráva-menti városba. A ...