Hamarosan újra pályán a védelem oszlopa

Fellai Józsefnek, a PMFC 27 esztendős középső védőjének még január végén, az egyik tréning során fordult alá szerencsétlenül a bokája. Rutinos hátvédünkre emiatt közel két és fél hetes kihagyás várt. Ám ezalatt sem tétlenkedett, keményen dolgozott, hogy felépüljön és ennek köszönhetően kedd óta ismét a mecsekaljaiak NB III-as keretével edz.

– Nem éreztem jól magam, amikor megsérültem. Pont kezdtem belelendülni, a játék is jól is ment, de hála Istennek ezen a héten már újra a többiekkel edzhetek. Egyelőre még óvatos vagyok, odafigyelek magamra, hogy jövő héten a szezonkezdésre bevethető legyek – kezdte Fellai József, aki szerint kényszerpihenője talán csak az első két meccsére lehet hatással.

Mint ismert, védőnk bokasérülését megelőzően a Beremend és a Baja ellen egyaránt nyertes edzőmeccseken már pályára lépett egy-egy félidő erejéig. Utóbbinak gólt is fejelt, a többit azonban csak az oldalvonalon kívülről nézhette végig, de így is pozitív véleménye van a látottakról és a csapatról.

15977165_411872239153608_3085175745392756520_n

– Kezdünk ismét összeállni. Ez már a Kozármisleny, illetve a Paks elleni felkészülési mérkőzéseken is látszott – folytatta. – Előre nagyon jók vagyunk, agresszívan letámadjuk az ellenfelet, ugyanakkor a védelmünk is rendben van. Már az előző félévben is nagyon kevés gólt kaptunk. Örülnék neki, ha tavasszal tíz találat alatt maradnánk – mondta végül Fellai József.

Focistánk társaihoz hasonlóan a tavaszi rajtot megelőző főpróbán élesítheti még magát. Csapatunk szombaton 14:00 órától ugyanis a horvát harmadosztályú NK Slavonija Pozega gárdáját fogadja a Stadion utcában. A piros-feketék bő egy héttel később pedig idegenben, Hódmezővásárhelyen kezdik az NB III Közép-csoportjának idei etapját.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram