U14

Sűrű szerda az utánpótlás számára

IMG_5219

Szerda este a Stadion utcában pótolta be a téli nagypályás műfüves bajnokságból elmaradt első helyosztó mérkőzését a PMFC U19-es csapata. A Lőrinc Antal vezette piros-feketék jól vették az akadályt, miután Németh Norisz mesterhármasával, illetve Kiss Krisztián találatával 4-1-re legyőzték a megye I-ben holtversenyben első Siklós FC alakulatát.

– Várakozásaink felett futballozó ellenféllel találkoztunk. Nagyon gyorsan és agresszívan játszottak a siklósiak, amivel néha átléptek egy határt a mérkőzésen. Mindenezek ellenére a srácok megőrizték higgadtságukat és az adódó helyzeteket maximálisan kihasználva nyertünk 4-1-re – nyilatkozta U19-es csapatunk edzője.

IMG_5212

A mecsekaljaiak U19-es gárdája korábban második helyen zárta csoportját. A megyei I. osztályú Bogád SE-t 3-0-ra verték, a megye II-es Lovászhetényi FC-vel 3-3-as döntetlent játszottak, a szintén megye I-es Szederkénytől viszont 3-1-re kikaptak. Lőrinc Antalék a folytatásban – február 11-én, 12:50-től – a Bólyi SE-vel csapnak össze a PVSK Verseny utcai műfüvesén.

Február 8-án egyébként a PMFC összes nagypályás labdarúgócsapata felkészülési mérkőzést játszott. A Jelena Richárd edzette U17-ünk Tóth Ottó révén még vezetett a Kaposvár ellen, ám a somogyiak korosztályos csapata fordítani tudott és 2-1-re nyert idegenben. Lőrincz Sándor U16-osai sem jártak jól, ők 3-0-ra kaptak ki itthon a zöld-fehérektől.

Kósa Sándorék, vagyis a PMFC U15-ös együttese Kovácstelepen látta vendégül edzőmeccs keretén belül a PVSK U17-eseit, akik ellen 1-1-el zárták. A piros-feketék gólját Németh Barnabás lőtte. U14-es alakulatunk Szentlőrincre utazott, ahol Szabó Csabáék 3-2-re nyertek. Köszönhetően Keresztes Noel, Szíjas Dániel és Vogyicska Balázs góljainak.

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

Penzugyor-_Pmfc_0-090

Profi hozzáállás a végéig

  Márton Gábor tanítványai hatos győzelmi sorozattal zárták a harmadosztályú pontvadászatot, így a tréner elégedetten értékelt a lefújás után. – Örültem, hogy a csapat rendkívül ...