A horvát Požega jön a főpróbára

Szombat délután játssza a tavaszi rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzését a PMFC.

Közeleg a bajnoki rajt az NB III Közép-csoportjában, amelyet a Márton Gábor vezette PMFC a dobogó harmadik helyéről vár. De még a tavaszi pontvadászat megkezdése előtt játszanak egy utolsó edzőmeccset a pécsiek, akik február 11-én, szombaton 14:00 órától a horvát harmadik vonal keleti csoportjának második helyezettjét, az NK Slavonija Požega-t fogadják a Stadion utcai műfüvesen.

Robert Spehar csapatával tavaly nyáron már megmérkőztek a baranyaiak, akik akkor elsöprő támadójátékkal, 3-0-s félidőt követően 6-2-re nyertek idegenben. A gólözönt Bodor nyitotta, majd egy horvát öngólt követően Takács köszönt be. A következő találatot Koller szerezte büntetőből, végül a csereként beküldött Károly tudott nagyon rövid időn belül duplázni. A házigazdáknak pedig csak a kozmetikázásra futotta erejükből.

Mint ismert, labdarúgócsapatunk eddig hat felkészülési találkozón van túl: a Beremendet 4-0-ra, a Baját 7-3-ra győzték le a srácok, a Kaposvár elleni 1-1-et követően a Szederkényt 4-1-re vertük meg. Ezt követte a Kozármisleny elleni 4-2-es győzelem, míg legutóbb a Pakssal 2-2-es döntetlent játszottunk. Ennek tükrében szombat délután élvezetes összecsapásnak nézünk elébe. Kilátogató szurkolóink testközelből tapasztalhatják meg, hogy miként áll össze a bajnoki rajtra a mecsekaljaiak játéka.

A találkozó megtekintése természetesen ezúttal is díjtalan, várjuk szurkolóinkat!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram