Pályán az utánpótlás

Pmfc_U16-032

Sikerekben gazdag hétvégét zárt a PMFC valamennyi utánpótlás labdarúgócsapata. U19-es gárdánk Németh Norisz mesterhármasával, illetve Fáy Dániel góljával 4-2-re legyőzte a megyei I. osztályú Bólyi SE-t a téli műfüves bajnokság rájátszásának 2. mérkőzésén. Lőrinc Antal alakulata igen jó formában várja a jövő hétvégén kezdődő bajnokságot.

Szombaton folytatták szereplésüket a HLSZ-kupában az U17-esek és az U16-osok. Jelena Richárd tanítványai 4-1-re kikaptak a Paks U19-es csapatától, míg Lőrincz Sándorék 2-2-re végzetek a tolnai zöld-fehérek U17-es korosztályával szemben. A pécsiek góljait Csernik Zsombor (U17), valamint Szabó Dániel és Bíró Bence (U16) lőtte.

Pmfc_U16-026

A PMFC U15-ös labdarúgóinak ezúttal szabad volt a hétvégéje, Kósa Sándorék nem játszottak edzőmeccset. Nem úgy az U14-esek, akik idegenben pályára lépve 3-1-re megverték a Paks U15-ös alakulatát. A felkészülési mérkőzésen Szabó Csaba vezette csapatunkból Werb Ákos találata mellett Vogyicska Balázs duplával vette ki a részét a győzelemből.

Brillíroztak a PMFC kis korcsoportos együttesei. Az Ángyán Norbert és Tóth János edzette U11-esek elsők lettek a szigetvári XIII. Dél-Zselic Kupán. A Jásper Péter és Egri Krisztián vezette U10-es piros-feketék ezüstérmes helyen végeztek Somogyjádon. Az U8-asok pedig ugyanitt aranyéremmel zártak. Ezekről a kupákról a héten részletesen is beszámolunk!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

IMG_5219

Sűrű szerda az utánpótlás számára

Szerda este a Stadion utcában pótolta be a téli nagypályás műfüves bajnokságból elmaradt első helyosztó mérkőzését a PMFC U19-es csapata. A Lőrinc Antal vezette piros-feketék ...