Erőss Csaba ismét kényszerpihenőn

Az elmúlt időszakban – sajnos – többször is cikkeztünk a PMFC 23 esztendős hátvédjéről, Erőss Csabáról. Azért sajnálatos, hogy ismét ő szolgáltatja a témát, mert újfent hosszú ideje sérült bokájával kell foglalkoznunk, amit múlt héten megműtöttek. Védőnk jelenleg is Siófokon, családja körében lábadozik, de már a visszatérés gondolata foglalkoztatja.

– Múlt csütörtökön, délután fél négy tájékán toltak be a műtőbe. Körülbelül egy órán át tartott a beavatkozás. Nagyon csúnya volt a bokám, emiatt nem lehetett már tovább húzni. A bokaszalagom elmeszesedett és le kellett kaparni, illetve még egy letört csontdarabot is eltávolítottak – számolt be a részletekről Erőss Csaba.

Védőnk elmondta, hogy van kikre támaszkodnia ezekben a nehéz napokban, ugyanis szülei igyekeznek neki mindenben segítséget nyújtani. Fájdalmai szép lassan kezdenek múlni, és bár jelen helyzetében még nehezen elképzelhető, de napokon belül már megpróbálhat felállni.

Fénykép: szegedma.hu

Fénykép: szegedma.hu

– Hétvégén már ráállhatok a lábamra, és hétfőn kezdődhet a gyógytorna, ami a doki szerint elég kínszenvedős lesz. Aztán március 10-én kell visszamennem egy kontrollra – folytatta Erőss Csaba. – Mondhatni jelenleg csak a visszatérés foglalkoztat, ez motivál napról-napra, ez ad erőt a nehéz pillanatokban. Csak így lehet előrelépni!

Játékosunk elárulta, hogy bár nem lehetett ott a pálya mellett a Méhkerék elleni meccsen, de otthonról szorított a társaknak. Valószínűnek tartja, hogy még a szigetszentmiklósi rangadót sem tudja a helyszínen nézni, de a többi találkozót már a lelátón szeretné végigizgulni.

Várunk vissza a pályára, Csabi!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram