PMFC-játékosnak öltözött az osztály

Február 21-én fergeteges hangulatú farsangi mulatságot rendeztek a Pécsi Éltes Mátyás EGYMI Képességfejlesztő Speciális Szakiskolájában. Az eseményen a csak fiúkból álló 12/D osztály, szakítva a hagyományokkal, nem az ilyenkor megszokott maskarákba öltözött be, hanem valami sokkal jobbat, szívükhöz és érdeklődésükhöz közelebb álló öltözetet találtak ki maguknak. Ötletükkel felkeresték a PMFC-t, klubunk pedig nagyon szívesen segített a terv részletes megvalósításában.

– Farsangra készülődve azon tanakodtunk, minek is öltözhetnénk – így Frey Edit. – Mivel osztályunkban ketten is versenyszerűen sportolnak és amúgy is közel áll hozzánk a sport szeretete, felmerült a gondolat, hogy legyünk focisták. Ekkor döntöttünk úgy, hogy mégse brazil, német, vagy francia színekben vonuljunk, hanem olyanban, mely hozzánk közelebb áll. Megkerestük a PMFC-t, akik a vártnál is nagyobb örömet szereztetek nekünk, mivel komplett felszerelést biztosítottatok számunkra.

Fénykép: http://www.eltesm-pecs.sulinet.hu

Fénykép: www.eltesm-pecs.sulinet.hu

A farsangi beszámolók és az eseményről készült fényképek tanulsága szerint nagy sikert arattak a PMFC-s mezbe, nadrágba és sportszárba bújt srácok, akik a színpadon, társaik előtt még egy rögtönzött meccsjelenetet is előadtak. Klubunknak is nagy öröm, hogy a 12/D osztály tanulói ránk gondoltak és segíthettünk nekik, ezért meg is hívtuk őket egy tavaszi mérkőzésünkre.


A Pécsi Éltes Mátyás EGYMI Képességfejlesztő Speciális Szakiskolájában értelmileg akadályozott fiatalok nevelését, oktatását, szakképzését látják el, kiemelt feladatnak tekintik a szemléletes, tapasztaláson alapuló nevelés-oktatás megvalósulását, a kommunikáció fejlesztését és a mozgásfejlesztést.


A farsangi képgaléria ITT tekinthető meg!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram