Vereség a rangadón

Labdarúgócsapatunk 2-1-re kikapott a listavezető Szigetszentmiklós vendégeként, Dunaharasztiban.

Sajnos ugyanaz a végeredmény született a Szigetszentmiklós elleni rangadón, mint az ősszel: csapatunk ismét 2-1-es vereséget szenvedett. Nem indult jól a Dunaharasztiban megrendezett NB III-as találkozó számunkra, hiszen Pintér góljával már az 5. percben hátrányba kerültünk.

A folytatásban ugyan akadtak komoly lehetőségeink az egyenlítésre, de egyszer sem tudtunk az éllovas kapujába találni – bezzeg a Szigetszentmiklós nem sokkal a szünet után egy hibából ismét eredményes volt. Az újabb találat egy rövid időre megfogta csapatunkat, de a fiúk nem adták fel, mentek tovább becsülettel: Krapecz révén szépítettünk is a 75. percben, ugyanakkor az egyenlítés már nem jött össze.

Pedig a második játékrészben a listavezetőnek az ajándékgólon kívül nem volt lövése. Nem úgy, mint a baranyaiaknak, akik végig a saját kapujuk elé szegezték Csurka Zoltán alakulatát. Előbb Károly hagyott ki egy ajtó-ablak ziccert, aztán a hajrában az egyre veszélyesebben játszó pécsiektől egy kipattanót Rácz tűzött rá, a labda a bal kapufáról pattant ki, amit sikerült ugyan a hálóba vágni, de a játékvezető les miatt érvénytelenítette azt.


NB III Közép-csoport, 21. forduló
Dunaharaszti, DMTK Sporttelep. Vezette: Ducsai.
Szigetszentmiklós–PMFC 2-1 (1-0)
Gólszerzők: Pintér (5.), Mojzer (54.), ill. Krapecz (75.).

PMFC: Gábor – Kónya K., Fellai, Krapecz, Szabó (Hleba, 63.) – Turi, Rácz – Kónya D., Koller, Károly – Frank (Bodor, 60.). Vezetőedző: Márton Gábor.


Márton Gábor: – Sajnos két nagy hibát vétettünk, amiért meg is büntetett minket az ellenfél, ugyanakkor nem tudom elmarasztalni a csapatot. A második félidőben nyújtott játékunk rendben volt, amihez természetesen gratulálok. (A teljes értékelést holnap olvashatják szurkolóink a honlapunkon).

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram