Vasárnap irány a Népliget!

A PMFC múlt hétvégi, Dunaújváros felett aratott nagyarányú győzelme miatt – kis túlzással – a hét elején talán még a nap is szebben süt Pécsett. A piros-feketéknek nagyon kellett már egy önbizalom növelő siker, amiből erőt meríthetnek az NB III-as pontvadászat folytatáshoz. Ráadásul a diadal értékét növeli, hogy Kónya Dávidék 24 éves átlagéletkor alatti kezdőcsapattal verték el ilyen tisztes különbséggel a korábbi harmadik helyezettet.

Kell is a plusz motiváció Márton Gábor vezette labdarúgócsapatunknak, amely a 23. forduló alkalmával, vasárnap 14:00 órától a Ferencvárosi TC tartalékgárdájának vendégeként játszik a Népligeti Sportközpont Sárosi Györgyről elnevezett pályáján.A fővárosi IX. kerületi zöld-fehérek otthonában minden bizonnyal lesz keresnivalójuk a baranyaiaknak, a Lipcsei Péter trenírozta FTC II. ugyanis sorozatban már hatodik tétmeccsén maradt nyeretlen. Az előző fordulóban a Békéscsaba II.-től kaptak ki 1-0-ra.

Pmfc-Dunaujvaros-069

A PMFC jelenleg a tabella 3. helyén áll, míg vásárnapi ellenlábasunk csupán a 11. pozíciót foglalja el. Bár a Fradi második számú együttese ellen kemény meccsre van kilátás, jó lenne, ha sikerülne ismét három ponttal gazdagodni. Helycsere történt egyébként a tabella élén, a Budafok 55 ponttal, vagyis egy egység plusszal a tabella élére állt. A friss éllovas hétvégén a Szekszárd vendégeként lép pályára, míg az előző körben Dabason meglepetésre ikszelő Szigetszentmiklós otthon fogadja majd a Pénzügyőrt. A minket üldöző Dunaújváros a Dabast fogadja.


NB III Közép-csoport, 23. forduló
Ferencvárosi TC II. – PMFC
2017. március 19., vasárnap, 14:00
Budapest, Népligeti Sportközpont


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram