Érezte magában az első gólt

Hleba Tamás, 20 esztendős középpályásunk múlt szombaton idén először kezdett a PMFC-ben. A Dunaújváros ellen itthon 5-1-re megnyert rangadón társaihoz hasonlóan ő is remekelt: jól lebiztosította a középpályát, előre felé pontos labdákat osztott, de ami még ennél is fontosabb, sikerült megszereznie pályafutása első NB III-as gólját.

– Számomra azért is volt fontos betalálni, mert nem a sok gólt lövő játékosok közé sorolom magam. Egy-egy gól számomra óriási motivációt ad a következő mérkőzésekhez – mondta Hleba Tamás, aki tíz perccel a Dunaújváros elleni bajnoki végét megelőzően hajszálpontosan tekert 19-ről a bal alsóba.

A pécsiek múlt szombaton rúgott öt találata közül mindenképpen Hleba Tamásé volt a leglátványosabb. Ezzel kapcsolatban játékosunk elárulta hihetetlen sztoriját, miszerint már a meccs előtti éjszakán megálmodta, hogy gólt fog lőni, aztán a találkozó napján is több csapattársával beszélt arról, érzi magában a találatot – szerencsére így is történt.

Az a bizonyos lövés, amiből Hleba Tamás megszerezte első NB III-as gólját.

Az a bizonyos lövés, amiből Hleba Tamás megszerezte pályafutása első NB III-as gólját. Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

– Hirtelen történt minden, gyorsan kellett döntenem – folytatta. – Amikor megkaptam a visszapasszolt labdát, már éreztem, hogy mögöttem lohol a védő, így csak az járt a fejemben, ha ezt most azonnal eltekerem a hosszúba, akkor nem lehet a lövésnek más végkimenetele, csakis a gól. Pár forduló eltelt, mire megszereztem az első NB-s gólomat, de örülök neki, hogy ez a hétvégén sikerült.

Hleba Tamás hozzátette, hogy ezen felbuzdulva reméli, a következő mérkőzéseken is sikerül majd betálalnia, de azt sem bánná, ha ezt más tenné meg helyette, csak sikerüljön minden három pontot begyűjtenie a csapatnak. Bízik benne, hogy a sikeresen elkapott győztes fonalat mostantól nem engedik ki a kezükből a piros-feketék és lendületük kitart egészen a bajnokság végéig.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram