9 év után végre ismét…

Március 26-án, vasárnap olyan napra ébredünk, amilyenre több mint 9 éve nem volt példa, és amire rengeteg pécsi futballszurkoló vár hosszú ideje: újra PMFC-Komló bajnokit rendeznek a Stadion utcában! Bár a két csapat között igencsak nagy a differencia a tabellán (45 pont), ez az összecsapás soha sem a helyezésekről szólt.

A presztízstalálkozóra biztosan mindkét fél odateszi magát, a kék-fehérek nem fognak feltett kézzel kijönni a pályára, ne is várja tőlük senki! Aki ott volt az őszi meccsen, vagy látta a felvételeket, annak pedig azt sem igazán kell ecsetelni, hogy nem csak a gyepen, a lelátón is várható majd élet mindkét oldalon.

Ami a piros-feketéket illeti, az utolsó két mérkőzésen magabiztosan hozták a győzelmeket Hlebáék, reméljük, ez a sorozat hétvégén folytatódik. Még annak ellenére is, hogy Fellai József és Koller Krisztián hiányozni fog a keretből, előbbit ugyanis kiállították, utóbbi pedig begyűjtötte 10. sárga lapját.

Legutóbb egyébként 2008 márciusában találkozott egymással a két csapat ligamérkőzésen Pécsett, akkor a hazaiak 4-0-ra tudtak nyerni Fónai Balázs és Szabados József góljaival, valamint Nagy Olivér duplájával.


NB III Közép-csoport, 24. forduló
PMFC – Komlói Bányász
2017. március 26., vasárnap, 16:00
Pécs, PMFC Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram