Újabb megyei összecsapásra készülünk

A döcögősen induló tavaszi rajtot követően úgy tűnik, hogy kiegyenesedett a PMFC, amely az elmúlt három fordulóban egyaránt eredményesen szerepelt: a Dunaújvárost 5-1-re győztük le, az FTC II. vendégeként 3-1-es sikert érünk el, legutóbb pedig az ősi rivális Komló felett arattunk 3-0-s diadalt.

A piros-feketék a sort egy újabb baranyai erőpróbán folytathatják, ugyanis csapatunk vasárnap 16:30-tól, az NB III Közép-csoportjának 25. fordulójában a szintén megyei rivális Szentlőrinc SE vendégeként lép pályára. Bár a két gárdát 19 pont választja el egymástól, vélhetően nem lesz könnyű dolgunk idegenben. Ezt a megérzést alapozhatjuk az őszi találkozóra is, amelyen 2-1-re tudtunk győzni.

Pmfc- Szentlőrinc-029

Már korábban is láthattuk, a környékbeli csapatok ellen kétszer annyira meg kell szenvednünk, hiszen ezeken a meccseken minden játékos bizonyítani akar a nagynevű PMFC ellen. Erről biztosan sokat tudna mesélni soros vendéglátónk vezetőedzője is, hiszen személyében egy korábbi mecsekaljai kedvencet köszönthetünk majd.

A Szentlőrinc SE jelenlegi trénere, Turi Zsolt 1984 és 1993 között volt a PMSC meghatározó labdarúgója. Ezalatt kivette a részét az 1990-es Magyar Kupa-győzelemből, még korábban pedig fontos tagja volt az 1986-os bajnoki ezüstérmes gárdánknak is.


NB III Közép-csoport, 25. forduló
Szentlőrinc SE – PMFC
2017. április 2., vasárnap, 16:30
Szentlőrinc, Szentlőrinc SE Sporttelep


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram