Nem adják könnyen a három pontot

16997953_1343550908999153_653417720514595138_n

Április 2-án, vasárnap 16:30-tól Szentlőrincen vendégszerepel a PMFC az NB III Közép-csoport 25. fordulójában. Baranyai riválisunkat ősszel nehezen, nagy csatában tudtuk csak verni, ezért most is résen kell lennünk, hiszen biztosan nem nyújtják át számunkra tálcán a három pontot.

– Fura lesz volt csapatom ellen ülni a kispadon. Nagyon sok mindent köszönhetek a PMFC-nek, egyrészt a piros-feketéknél nevelkedtem, ott lettem NB I-es játékos, később pedig edzettem a különböző korosztályokat. Úgy gondolom, egy jó csapat ellen fogunk játszani, amely nem véletlenül áll a tabella harmadik helyén. Ennek ellenére akármilyen erősek is, a győzelemre fogunk törekedni – mondta el honlapunknak Turi Zsolt, a Szentlőrinc SE vezetőedzője.

Fel van tehát adva a lecke a pécsieknek április 2-ára, akik vasárnap ismét „visszakaphatják” karmesterüket, Koller Krisztiánt. Mint ismert, csapatkapitányunk az előző fordulót tizedik sárga lapja miatt kénytelen volt kihagyni, ráadásul pont a Komló elleni rangadón nem játszhatott. A rutinos középpályás ugyanakkor már várja, hogy ismét pályára léphessen a csapattal.

Pmfc-Mehkerek-037

– Minden játékossal megesik, hogy ki kell hagynia egy meccset. Szerencsére nem állt meg az élet, a fiúk megoldották a feladatot. Várom a folytatást, nem hiszem, hogy bármiben lemaradásom lenne egy meccs elmulasztása miatt. Lelkiismeretesen végigdolgoztam az edzéseket, a meccsterhelés ugyan kimaradt, de szerintem ez nem okoz számomra gondot a folytatásban – fogalmazott Koller Krisztián.

A két csapat őszi meccsének kezdetével kapcsolatban nem igazán lehetnek szép emlékeink. A vendégek akkor egy sikeresen értékesített büntető révén korán vezetéshez jutottak, majd ezt követően jól tartották magukat. A játékrész végén azonban sikerült az egyenlítés, majd pedig a szünetet követően Koller Krisztián tizenegyesével tudtunk győzni. Játékosunk szerint ebből kiindulva vasárnap sem lesz könnyű dolgunk.

– Számomra meglepő volt, hogy az idény legjobb játékával rukkolt elő ellenünk a Szentlőrinc. Ősszel kimondottan jól futballoztak, valószínűleg ez most is érvényesülni fog, hiszen a csapatban sok a pécsi kötődésű focista, ilyenkor akarva-akaratlanul bennük van egy plusz motiváció. Számítok rá, hogy ezúttal is nagy elánnal esnek nekünk, ugyanakkor bízom a társaimban. Nem lesz könnyű dolgunk, de a saját játékunkra koncentrálva nem okozhat gondot a Szentlőrinc legyőzése – tette hozzá Koller Krisztián.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

10917442_762228133859969_4483804037948467732_n

Karnyújtásnyira volt a kupagyőzelem

A PMSC együttese az Újpesti Dózsával találkozott a Magyar Népköztársaság Kupa 1987-es fináléjában. Huszonkilenc esztendővel ezelőtt a PMSC labdarúgócsapata története második Magyar Népköztársaság Kupa (MNK) ...