U14

Pályán az utánpótlás

Pmfc U17- Dvtk U17-035

Egy győzelem, két döntetlen és két vereség volt a PMFC utánpótlásának hétvégi mérlege.

U19-es bajnokság, II. osztály, 21. forduló
PMFC – Kaposvári Rákóczi BFLA 1-1 (1-1)
Pécsi gólszerző: Németh Norisz (45.)
Edző: Lőrinc Antal

– A mérkőzés minden elemében felülmúltuk a Kaposvárt, akik toronymagasan vezetik a tabellát. Fegyelmezetten, szervezetten védekeztünk és megvoltak azok a gólszerzési lehetőségeink, amikből megnyerhettük volna a mérkőzést. A csapat nagyot küzdött, aminek pedig külön örültem, hogy helyenként nagyon jól is játszott. Németh Norisz ritkán látható, zseniális gólt szerzett – értékelt Lőrinc Antal, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 21. forduló
Videoton FC – PMFC 3-2 (0-1)
Pécsi gólszerző: Csernik Zsombor (40., 60.)
Edző: Jelena Richárd

– Több veszélyes akciót is vezettünk, amiből kettőt sikerült értékesítenünk. Ezen kívül volt még pár ígéretes lehetőségünk – értékelt Jelena Richárd, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 21. forduló
Videoton FC – PMFC 4-0 (4-0)
Edző: Lőrincz Sándor

– Azt kell, hogy mondjam, az első félidei gyáva játékunk miatt az ellenfélnek újra gólokat ajándékozott a csapat, akik közel húsz perc alatt el is döntötték a három pont sorsát – értékelt Lőrincz Sándor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 21. forduló
PMFC – Kaposvári Rákóczi BFLA 1-1 (1-1)
Pécsi gólszerző: Németh Barnabás (25.)
Edző: Kósa Sándor

– Mindkét csapatnak fontos volt a mérkőzés a kiesés elkerüléséért vívott harcban, és ez a tény meglátszott a játék színvonalán. Az első félidő kapkodó játéka ellenére megszereztük a vezetést, de egy pontrúgásnál elkövetett figyelmetlenségünket kihasználva egyenlített a Kaposvár. A második félidőben nagyobb nyomás alá helyeztük ellenfelünket, sorozatban végeztük el a pontrúgásokat és voltak akcióból kialakított lehetőségeink is, de nem sikerült a hálóba juttatnunk a labdát. Kivéve az utolsó utáni pillanatban, amit számomra érthetetlen módon a játékvezető érvénytelenített – értékelt Kósa Sándor, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 21. forduló
PMFC – Kaposvári Rákóczi BFLA 3-0 (2-0)
Pécsi gólszerzők: Kiss Máté Áron (2.), Keresztes Noel (4.), Vogyicska Balázs (55.)
Edző: Szabó Csaba

– A sok hiányzó miatt ismét tartalékosan álltunk fel. Kiválóan kezdtük a mérkőzést, öt perc alatt két gólt szereztünk. Az első félidő további részében alibiztünk, nem törekedtünk a futballra. A második félidőben Vogyicska Balázs beállásával a játékunk teljesen megváltozott. Szép támadásokat vezettünk és sok helyzetet dolgoztunk ki, amiket rendre kihagytunk – értékelt Szabó Csaba, edző.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

ee

Szép győzelemmel kezdett a Pécsi Dózsa

Február 27-e kiemelten fontos sporttörténeti jelentőséggel bír a pécsi labdarúgás szempontjából. A PMFC jogelődjének tekintett Pécsi Dózsa SC, mint a Belügyminisztérium kihelyezett tagozata, 1950 augusztusában ...