Itthon javíthatunk

Labdarúgócsapatunk szombaton 16:30-tól a Gyulai Termál FC-t fogadja az NB III Közép-csoport 26. fordulójában.

A legutóbb a Szentlőrinc vendégeként elért 2-2-es döntetlen nem jött jól a PMFC számára, de már az újabb bajnoki feladatra kell készülniük a piros-feketéknek. Szombaton 16:30-tól a kiesés elől menekülő Gyulai Termál FC együttesét fogadjuk a Stadion utcában.

Hétvégi ellenfelünket ősszel saját otthonukban 6-0-ra ütöttük ki, akkor Koller Krisztián és Károly Bálint duplája mellett Kónya Dávid és Turi Tamás terhelte le további egy-egy góllal a gyulaiak hálóját. A kék-fehérek kispadjáról azóta már lemondott Őze Tibor, akinek a helyét Oláh Ferenc vette át.

Pmfc-Komlo_3-020

Ennek ellenére felemásan szerepelnek a Békés megyeiek, hiszen csupán a tabella 13. helyén állnak: 8 győzelemmel, 4 döntetlennel, illetve 13 vereséggel. A gólkülönbségük 23-39. Megszerzett pontjaik száma pedig 28, ami 23-mal kevesebb, mint amennyivel a harmadik helyezett mecsekaljaiak rendelkeznek.

Április 8-i ellenfelünk legutóbb hazai pályán 3-0-ra legyőzte a Békéscsaba II.-t, előtte pedig 1-1-re végeztek a Paks II., illetve a Mórahalom ellen. Előtte viszont nem sikerült pontot szerezniük a listavezető Budafok, valamint a Szekszárd ellen sem.

A listavezető Budafok a Paks tartalékjaihoz, míg a Szigetszentmiklós Méhkerékre látogat majd. A minket üldöző Dunaújváros pedig Hódmezővásárhelyen vizitál vasárnap.


NB III Közép-csoport, 26. forduló
PMFC – Gyulai Termál FC
2017. április 8., szombat, 16:30
Pécs, PMFC Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram