Takács Lajos ma 49 éves!

Ma ünnepli negyvenkilencedik születésnapját csapatunk másodedzője, Takács Lajos – ezúton is boldog szülinapot kívánunk neki!

A futball a mindene, így ha ezt vesszük alapul, nem lehet rossz ez a mai születésnap – és persze a szürke hétköznapok sem telhetnek rosszul másodedzőnk, Takács Lajos számára.

– Nagy szerencse, nagy ajándék az élettől, hogy azt csinálhatom, amit szeretek, és nem kell olyasmivel foglalkoznom, amit a hátam közepére sem kívánnék – mondta Takács Lajos. – Amikor futballoztam, akkor is imádtam ezt a sportágat, most, edzőként ugyanúgy szeretem.

pmfc-szentlorinc-038

A tréner hozzátette, nagy céljaik voltak és vannak is a csapattal. Ősszel úgy érezte, benne lehet még a szezonban a bajnoki cím megnyerése, ám úgy véli, túl sok volt a hibapont – ugyanakkor elárulta, még mindig reménykednek. Nem lennének sportemberek, ha nem így tennének.

Nagy születésnapi bulit egyébként nem tervez. – A kerek negyvenediket azért nagyobb családi és baráti körben ünnepeltük meg, majd az ötvenediknél szintén így teszünk. Nem lesz tehát nagyobb szülinapi buli – vagy legalábbis nem tudok róla – jegyezte meg mosolyogva.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram