Ismét húzós meccs vár ránk

Múlt szombaton, az NB III Közép-csoport 26. fordulójában könnyedén meg is sorozhattuk volna a vendég Gyulát, végül 3-0-ra múltuk felül a Békés megyeieket. Most szombaton azonban várhatóan ismét egy keményebb összecsapás elé nézünk.

Már a Szentlőrinc elleni idegenbeli meccs előtt is felhívtuk a figyelmet arra, hogy nem érdemes lebecsülni soros ellenfelünket, most ez hatványozottabban igaz. A 8. helyezett Szekszárdhoz utazunk ugyanis, amelyik otthon megbízhatóan teljesít, ráadásul ősszel mind a három pontot elvitték a Stadion utcából.

Természetesen még véletlenül sem akarjuk azt mondani, hogy nem a piros-feketék a meccs esélyesei! Mindenképpen azzal a céllal utazunk a sárga-feketékhez, hogy győzelemmel vágjunk vissza a 10. fordulós botlásunkért!

Ellenfeleink közül a Budafok hétvégén a Paks II. otthonában tudott 2-1-re nyerni, míg a Szigetszentmiklós Méhkeréken játszott 0-0-t, így a zöld-fehérekkel szemben már csak 4 pont a lemaradásunk. Prukner László tanítványai vasárnap a Békéscsabát fogadják, míg Csurka Zoltánék a Dabas-Gyón FC-nél vizitálnak.


NB III Közép-csoport, 27. forduló
Szekszárdi UFC – PMFC
2017. április 15., szombat, 16:30
Szekszárd, SZEKSZÁRDI VÁROSI SPORT ÉS SZABADIDŐKÖZPONT


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram