Szomszédvári rangadó következik

A PMFC öregfiúk szombaton a Kozármisleny SE-vel csapnak össze a bajnokság rájátszásában.

Valamivel több, mint két hete zajlanak az Baranya megyei I. osztály öregfiúk-bajnokság helyosztói. A csoportját korábban fölényesen megnyerő pécsiek a rájátszás első fordulójában hazai pályán, fordulatos mérkőzésen arattak 4-3-as győzelmet a Bólyi SE ellen. Mint ismert, a mieink közül Palaczki János gólja mellett Márton Gábor mesterhármast ért el.

A piros-feketék múlt hétvégén szabadnaposak voltak, így volt idejük rákészülni a folytatásra. Április 15-én ugyanis rangadó következik az öregfiúk számára, akik szombaton 16:30-tól a Kozármisleny SE otthonában játszanak. A kék-fehéreknek nem sikerült a ráhangolás, az előző körben ugyanis otthon kaptak ki 4-2-re a jelenleg listavezető Pécsváradi Spartacus SE-től.

Ettől eltekintve várhatóan nem lesz egyszerű dolgunk a kozármislenyiek ellen, akik minden bizonnyal felszívják magukat a hétvégi derbire. A mieink esélyeit némileg csorbíthatja, hogy nem számíthatunk Márton Gábor játékára, aki a találkozóval egyidejűleg a Szekszárd ellen irányítja majd a PMFC NB III-as gárdáját. Remélhetőleg azonban a pécsiek nem érzik majd meg a focista hiányát és elhozzák a győzelmet a rájátszás 3. fordulójában!


Öregfiúk M I. – 1-6. helyosztó, 3. forduló
2017. április 15., szombat, 16:30
Kozármisleny SE – PMFC
Kozármisleny, Kozármisleny Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram